ایران و ونزوئلا علاوه بر سند جامع همکاریهای راهبری ۲۰ ساله، اسنادی را برای همکاری در زمینههای سیاسی، فرهنگی، گردشگری، اقتصادی، نفتی و پتروشیمی امضا کردند.
پس از مراسم امضای اسناد، حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی و نیکلاس مادورو در نشست مطبوعاتی مشترک حضور یافتند.
رئیس جمهور ونزوئلا روز گذشته در صدر هیأتی بلندپایه به ایران سفر کرد و صبح امروز از سوی رئیس جمهور کشورمان بهطور رسمی در مجموعه فرهنگی ، تاریخی سعدآباد مورد استقبال قرار گرفت.
سفر «نیکلاس مادورو» به ایران به دعوت رسمی سید ابراهیم رئیسی انجام شده و بعد از سفر آبان ۹۵، دومین سفر او به تهران است.
دیدار و گفتوگو با رئیس جمهوری اسلامی ایران و برگزاری نشست مشترک هیأتهای عالیرتبه دو کشور از جمله برنامههای سفر دو روزه رئیس جمهور ونزوئلاست.
وزرای امور خارجه، کشاورزی، ارتباطات، علوم و تکنولوژی، حمل و نقل و گردشگری ونزوئلا، مادورو را در سفر به کشورمان همراهی میکنند.
رئیسجمهور ونزوئلا جمعه شب در نخستین مصاحبه خود با شبکه اسپانیایی زبان ایران (هیسپانتیوی) اعلام کرد که امروز در دیدار با حجتالاسلام رئیسی برنامهها و راهبردهای ۲۰ سال آینده در قالب نقشه همکاری دو کشور مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
«جواد اوجی» وزیر نفت ۱۳ اردیبهشت ماه امسال برای دیدار با مادورو و گفتوگو درباره توافقنامههای تجاری با طارق الایسامی، همتای ونزوئلایی خود، به کاراکاس سفر کرده بود.
مادورو همچنین در حساب توئیتری خود با اشاره به این ملاقات سازنده با وزیر نفت کشورمان گفته بود که راههایی برای تحکیم روابط برادرانه و همکاری در مسائل انرژی به بحث گذاشته شد.
ونزوئلا بزرگترین ذخایر نفتی جهان را دارد (حتی بیشتر از عربستان سعودی). همچنین علاوه بر نفت متعارف، ذخایر نفت غیرمتعارف (مثل نفت فوق سنگین) آن با کل ذخایر نفت متعارف جهان برابری می کند. با پیشرفت تکنولوژی هزینه استخراج نفت غیرمتعارف کم می شود و با کم شدن نفت متعارف جهان، ونزوئلا مهمترین تولیدکننده نفت جهان میشود.
خیلی بیچاره هستید!؟!!
کشور را به جای روس و چین آمریکای جنوبی،
به آمریکای شمالی بفروشید .ما سلبریتها را نمیبینید ،در کشور خودمون مالیات نمی دهیم، به جاش مالیات را به دلار به کانادا میدهیم ...کمی یاد بگیرید از ما سلبرینها
حالا توافق هم کردیم با چین و ونزوئلا اما بجای بهتر شدن فقط داره وضعیت قبلی ادامه پیدا میکنه این نشان دهنده واقعیت های دنیا و کشورماست که عده ای نمی خواهند بپذیرند و ما ملت داریم هزینه اش را میدهیم !
در مورد گرانی های اخیر هم طبیعتاً اصلاحات اقتصادی که باید در ۸ سال پیش اتفاق می افتاد نیفتاد ، مقروض بودن ایران به بانک مرکزی، تورم وحشتناک (که با ترفندهایی مانند فنر فقط جمع شد و درمان نشد) ، نابودی زیرساخت ها و از همه محترم از بین بردن پشتوانه مردمی دولت (که این مورد. تا سال ها درمان نمیشود) را نمیشود با یکی دو سال جمع کرد.
مطمینا آینده ایران درخشان است (کتاب صعود ۴۰ ساله)
یکبار ایران و ونزوئلا سند ۲۰ ساله امضا می کنند ،
می گویند چرا ۲۰ ساله ؟
می گویند چون ۲۰ سال طول می کشد از آنجا به اینجا برسیم ،
پیمان اشراقی.