سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وب‌سایت "د هیل" آمریکا:

آمریکا یک نشست محرمانه در مورد افغانستان برگزار می‌کند

کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا یک نشست محرمانه برای بررسی نحوه عملکرد دولت بایدن در مورد خروج از افغانستان برگزار می‌کند.

وبسایت تحلیلی و خبری آمریکا می‎‌گوید براساس اطلاعیه‎‌ای که به دست مسئولان این وبسایت رسیده، کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا یک نشست محرمانه در مورد افغانستان برگزار خواهد کرد.

وب‌سایت تحلیلی و خبری "دهیل" آمریکا می‎‌گوید براساس اطلاعیه‎‌ای که به دست مسئولان این وب‌سایت رسیده است، کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا یک نشست محرمانه برای بررسی نحوه عملکرد دولت بایدن در مورد خروج از افغانستان برگزار خواهد کرد.

انتظار می‎‌رود این نشست استماعیه در ۱۵ جون برگزار شود. این جلسه موضوع سیاست آمریکا در قبال افغانستان را پوشش می‎‌دهد و انتظار می‎‌رود مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا در آن حاضر شوند.

یک منبع آگاه به "دهیل" گفته است که وزارت امور خارجه آماده برگزاری بخشی از جلسه استماعیه به‌صورت علنی است تا برخی از اطلاعات عمومی باشد، اما اکثریت دموکرات‌های این هیأت اصرار دارند که جلسه پشت درهای بسته برگزار شود.

این هیأت توسط گریگوری میکس و مایکل مک‌کال رهبری خواهد شد.

مک‌کال، در بیانیه‌ای به "دهیل"، این را "ناامیدکننده" خوانده که کمیته از آگست ۲۰۲۱ "فقط یک جلسه استماعیه آزاد اختصاص داده شده به افغانستان" داشته است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا ، در ماه سپتامبر در مجلس نمایندگان درباره افغانستان شهادت داد. بلینکن و دیگر مقام‌های کابینه در جلسات متعدد استماعیه با کمیته‎‌های مجلس نمایندگان و سنا به سؤالات در مورد افغانستان پاسخ داده‌اند.

این نشست محرمانه بررسی "تحول سیاست ایالات متحده در قبال افغانستان از سال ۲۰۱۷ تا آگست ۲۰۲۱" عنوان شده است.

این نشست شامل پنج مقام ارشد وزارت خارجه خواهد بود که بخشی از عملیات آمریکا برای خروج از افغانستان را مدیریت کرده و مسئول سیاست آمریکا در قبال افغانستان هستند.

هنگامی که نیروهای آمریکا در ۳۱ آگست از افغانستان خارج شدند، دولت بایدن به دلیل عدم تخلیه ده‌ها هزار متحد افغانستانی و صدها شهروند آمریکایی مورد سرزنش قرار گرفت.

با گذشت بیش از ۱۰ ماه از تسلط طالبان، افغانستان در یک فاجعه انسانی و اقتصادی فرو رفته است. طالبان هم‌چنین حقوق مدنی کلیدی برای زنان و اقلیت‌ها را که کشور در دوره ۲۰ساله دخالت آمریکا و جهان به‌سختی به دست آورده بود، لغو کرده است.

برچسب ها: طالبان ، آمریکا ، بایدن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.