سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وجود ۵۵۰ صنعت آلاینده در استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست اصفهان گفت: از مجموع ۵۵۰ صنعت آلاینده در استان اصفهان، تنها چهار "صنعت سبز" و هشت صنعت "تلاش سبز" در حال فعالیت هستند.

ایرج حشمتی گفت: از مجموع ۱۹ صنعت ثبت‌نام شده در استان اصفهان برای کسب صنعت سبز تنها چهار مورد آنها در ممیزی ملی انتخاب شدند و تعداد اندکی هنوز نتوانسته‌اند سبز شوند.

او می گوید: ۴۰ درصد تولید ناخالص کشور با کشاورزی است در حالی که ۹۰ درصد مصرف آب در این حوزه است و باید مراکز دانش‌بنیان به این موضوع کنند و لازم است بدانیم سرمایه‌های محیط زیستی دیگر تولید نمی‌شوند و حقوق نسل‌های آینده را هم باید مدنظر قرار دهیم و باید برای محیط زیست درست تصمیم بگیریم.

حشمتی درباره اینکه در حوزه گردشگری تلاش صنعت سبز حائز اهمیت است، گفت: با فعالیت این تعداد صنایع در استان اصفهان نباید تنها ۱۲ مورد از آنها تقاضای صنعت سبز کنند و باید بیش از ۱۰۰ تا ۲۰۰ واحد متقاضی این صنعت پاک باشند اما این واحدها با اهمیت دادن به محیط زیست که متعلق به آحاد جامعه است و با تقبل هزینه‌ها به عنوان صنعت سبز انتخاب شدند چرا که برای محیط‌زیست، دیگران و خود احترام قائل هستند.

او در مورد پدیده خشکسالی معتقد است: ایران همچون همسایگانش در منطقه خشک واقع شده و در واقع ترسالی یک پدیده است، با نبود این رشته کوه‌های البرز کشور ایران هم همانند کشورهای منطقه با موقعیت اقلیم خشک و نیمه خشک روبه‌رو می‌شد بنابراین باید سازگاری را با مباحث تغییرات اقلیم نهادینه کنیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست اصفهان درباره اینکه استان اصفهان با بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار مناطق تحت مدیریت و حفاظت شده و شکار ممنوع دارای گونه‌های شاخص و خاص تنوع زیستی در بخش‌های مختلف جانوری و گیاهی است، گفت: ۵۵ درصد تنوع پرندگان کشور، حدود ۳۳ درصد گونه پستانداران و ۳۶ درصد دوزیستان و بیش از هشت هزار گونه گیاهی با ۲۵ درصد تنوع زیستی کشور متعلق به استان اصفهان است.

حشمتی می گوید: ۱۳۰ معدن در استان اصفهان، فعال است. افراد فعال در این معادن بدون هیچ‌گونه توجهی به مسؤولیت خودشان در قبال محیط زیست با اقدامات غیراصولی تنوع زیستی را به ورطه نابودی می‌کشانند در حالی که کل مجموع هزینه دولتی برداشت یک تن سنگ از معادن فقط بین یک تا سه هزار تومان برآورد شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.