سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عوارض جراحی‌های پزشکی برای محیط زیست که از آن بی خبر هستید

جراحی زانو تقریبا حدود ۱۳ کیلوگرم زباله تولید می کند که حدود نیمی از آن یک خطر زیستی است و برای دفع ایمن نیاز به روشی انرژی‌بَر دارد.

جراحی آب مروارید می تواند قدرت بینایی را به بیمار بازگرداند اما این جراحی با آزادسازی معادل ۱۸۱.۸ کیلوگرم دی اکسید کربن همراه است.

اگرچه مراقبت‌های بهداشتی یکی از بزرگ‌ترین بخش‌ها در ایالات متحده است، اما اثرات زیست‌محیطی آن مورد توجه قرار نگرفته است: این بخش ۱۰ درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای کشور را به خود اختصاص می‌دهد و اتاق‌های عمل ۲۰ تا ۳۳ درصد کل زباله‌های بیمارستانی را تولید می‌کنند.

تیمی از متخصصان این کشور که کارشان کمیت‌سازی اثرات مراقبت‌های بهداشتی بر محیط‌ زیست است، به‌ طور خاص روی یک جراحی با میزان پسماند سنگین و انرژی‌بَر متمرکز است و آن جراحی ارتوپدی است.

محققان آمریکایی مطالعات موجود در این زمینه را بررسی کردند و دریافتند اگرچه داده‌ها هنوز پراکنده هستند، تلاش‌ها برای کاهش ردپای کربن ناشی از جراحی ارتوپدی می‌تواند تاثیر زیادی داشته باشد.

متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: ما تازه شروع به کشف تاثیرات این بخش بر محیط زیست کرده ایم، اما می دانیم که این تاثیرگذاری وجود دارد. همچنین می دانیم که تحقیقات بیشتری برای ارائه بهترین شیوه جهت کاهش اثرات زیست محیطی، تغییرات آب و هوایی و کار در جهت اقتصاد دورانی مورد نیاز است.

اقتصاد دورانی بر استفاده مجدد از مواد و تجهیزات برای در گردش نگه داشتن آنها تمرکز دارد تا اینکه در پایان چرخه عمر و کارآیی، به محل دفن زباله منتقل شود.

به گزارش مدیکال اکسپرس، به گفته متخصصان در حالیکه سالانه هزاران مقاله در زمینه جراحی ارتوپدی منتشر می شود، تعداد بسیار کمی از آنها به مقوله ثبات و پایداری می پردازند. با توجه به تاثیر عظیم تغییرات آب و هوایی، ما معتقدیم که هر عرصه‌ای باید نقش خود را در پایدارتر شدن شرایط برای محیط زیست در نظر بگیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.