سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عزیزی:

نگاه‌ها در انتصابات نباید مانند شرکت‌های سهامی باشد

رئیس فراکسیون جنوب مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه ما در انتصابات نباید مانند شرکت‌های سهامی باشد که متأسفانه اکنون این نگاه حاکم است، سهم‌دهی به خاندان‌ها و خویشاوندان نباید مطرح باشد.

ابراهیم عزیزی در رابطه با انتصابات دستگاه‌های اجرایی گفت: در این شرایط زمانی فرصت آزمون و خطا نداریم، دوران، دورانی نیست که فردی را مسئولیت دهیم و بگوییم اگر خوب است که هیچ، ولی اگر خوب نبود او را عوض کنیم؛ رفتار‌های این چنینی در این دوران پاسخگو نیست.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید ریسک در انتخاب و به‌کارگیری افراد به حداقل برسد، باید تلاش کنیم افرادی که مردم‌دار و مسئولیت‌پذیر هستند، می‌توانند بار را از روی دوش مردم بردارند و برای اجرای امور نقش مفید و موثر داشته داشته باشند، مورد حمایت قرار دهیم و کمک کنیم تا بتوانند در امور اجرایی نقش‌آفرینی کنند.

عزیزی گفت: نباید در انتصابات نگاه خویشاوندی، سطحی و کوچک حاکم شود و موجب شود تا افرادی را انتخاب کنیم که نتواند اداره امور را انجام دهد.

او به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با نمایندگان اشاره کرد و گفت: رهنمود‌های حکیمانه رهبری باید مورد توجه همگان قرار گیرد و نباید این فرمایشات را گزینشی انتخاب و نگاه کنیم؛ در واقع باید ایشان را آیینه تمام نمای اقدامات قرار دهیم و صحبت‌هایشان فصل‌الخطاب باشد. رهبری فرمودند مجلس باید روی قوانینی که فکر می‌کند نیاز جامعه است، محکم بایستد و با مخالفت یا موافقت عده‌ای نباید از تصویب قوانین کارآمد و اثربخش عقب‌نشینی کند.

عزیزی گفت: باید امروز جرات، جسارت و ریسک‌پذیری در حوزه تصمیمات بزرگ هم نمایندگان مجلس و هم مدیران و مسئولان نیز داشته باشند. امروز ما در مسائل اقتصادی باید مراقبت کنیم تا دشمنان از روزنه‌های اقتصادی به ما لطمه وارد نکند این‌ها همه می‌تواند فصل‌الخطاب قرار بگیرد و اگر انسجام، هدف و یکپارچگی قوا، تلاششان برای تحقق افق‌های بلند نظام اسلامی و راهبرد‌های حاکمیت باشد باید این مسیر‌ها به درستی تعریف شود و به پیش برود بنابراین وحدت، انسجام، هماهنگی و تعامل خواسته رهبری است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در رابطه با ظرفیت‌های بسیار خوب استان فارس در نظام اسلامی گفت: امروز ما باید به سمت اقدامات بزرگ و زیربنایی حرکت کنیم و مشغول شدن به امورات کوچک، زودبازده و کم‌بازده نه در شان این نظام است و نه در شان ملت ایران و مردم فارس و نه سزاوار مدیران و مسئولان و نمایندگان آن‌ها در مجلس شورای اسلامی است؛ باید کار‌های بزرگ و ماندگار برای این مردم انجام دهیم.

او گفت: باید برنامه‌های ما افق ۵۰ ساله ایران اسلامی را در بر داشته باشد، امروز کم‌تر مدیران ما این نگاه بلندمدت را دارند و به روزمرگی امور را سپری می‌کنند؛ اگر دستگاهی به مسائل سطحی، کوچک، کم‌بازده، روزانه و بی‌اثر نیز اوقات و منابع خود را سپری کند، نسل‌های آینده را پاسخگو نیست.

عزیزی با تاکید بر چگونگی رسیدن به اهداف بلندمدت، گفت: ارتباط قوی، جامع و جدی با مدیران ملی برخی از مدیران این قدرت و قابلیت را شاید کم‌تر داشته باشند تا بتوانند سهم استان فارس را از دولت مرکزی مطالبه کنند که این نیازمند قدرت و جسارت است و اگر اینطور نباشد ممکن است خسارت‌های جبران‌ناپذیری برای ما داشته باشد.

او سه رویکرد کلان را به مردم استان فارس در زمینه پیگیری مسائل معرفی کرد و گفت: افق بلند داشتن، بکارگیری مدیران و مسئولانی که دارای قابلیت‌هایی منطبق بر شئون مردم استان فارس دارند و فصل‌الخطاب قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری در اداره امور جامعه از جمله مواردی است که می‌تواند چراغ هدایت ما در مسیر آینده باشد.

عزیزی گفت: باید نگاه‌های کوچک و سطحی را کنار بگذاریم و برای اهداف بلند برنامه‌ریزی کنیم، با وحدت و همدلی فرمایشات رهبری را شاغول فکری اقداماتمان قرار دهیم؛ در واقع در استان فارس به دلیل پهناور بودن و تأثیرگذار بودن باید به این نکات توجه کنیم و نباید این محوریت را از دست بدهیم.

او با تاکید بر اینکه امروز نمایندگان مردم در مجلس نقش پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند، گفت: در دسترس‌ترین افراد به مردم نمایندگان مجلس هستند که شکی در آن نیست و اگر قرار باشد تا نقش پل ارتباطی با مسئولان داشته باشند باید مطالبات و خواست مردم را به مسئولان انتقال دهند و آن‌ها هم باید پاسخ دهند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید مرز دخالت و نظارت همینجا مشخص شود، گفت: سئوال ما این است که اگر یک مسئولی انتخاب شود که شایستگی‌های لازم را در مدیریت نداشته باشد و رابطه اداری و استخدامی هم نداشته باشد؛ آیا باید نشست و سکوت کرد. این خلاف قانون نیست؟! چرا در انتصابات فردی را انتخاب می‌کنند که واجد صلاحیت‌های لازم نیست و اگر هم صحبتی می‌شود برخی‌ها که به نفعشان نیست آن را دخالت می‌دانند و برخی‌ها که آن را بر اساس منطق و عقل می‌دانند از آن به عنوان نظارت تلقی می‌کنند.

عزیزی گفت: در انتصابات باید معیار و شاخص‌های مختلف و قانون را مدنظر قرار دهیم نه اینکه مثلا فردی را منصوب کنیم و دنبال گرفتن کد او در سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی هم باشیم.

او گفت: مردم مطالبه دارند و با توجه به این شرایط اقتصادی از برخی برخورد‌ها گلایه‌مندند و از برخورد تند برخی از دستگاه‌ها رضایت ندارند که این به مشکل عدم برقراری ارتباط بازمی‌گردد و مردم هم از ما توقع دارند و باید به نوع رفتار‌ها و نوع خدماتی که توسط مدیران ارائه می‌شود با نظارت نمایندگان مجلس نیز دقت بیشتری شود.

رئیس فراکسیون جنوب مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت نظارت مجلس بر عملکرد دولت، تصریح کرد: اتلاف وقت و منابع در مدیریت‌ها شایسته نیست. در حال حاضر برخی از مدیران حتی در حوزه فعالیت‌های کاری خود نیز به قوانین و مقررات آشنایی کامل ندارند و فکر نمی‌کنم که شخصیت‌های بزرگ این نظام اسلامی به ویژه مقام معظم رهبری با نظارت مجلس در امور مختلف مخالف باشند.

عزیزی با بیان اینکه تشکیل فراکسیون جنوب توسط نمایندگان مجلس با هدف بالفعل کردن ظرفیت‌ها و امکانات بالقوه بود، تشریح کرد: جنوب کشور ظرفیت‌های مشترک، مشکلات مشترک و راه‌حل‌های مشترکی هم دارد و اگر هم‌افزایی و هماهنگی مناسبی بین استان‌های جنوبی نیز شکل بگیرد بخش اعظمی از زیرساخت‌های لازم اجرایی می‌شود و با توجه به ساختار مجلس اینکار فقط با تشکیل فراکسیون امکان‌پذیر بود.

او در مورد عملکرد این فراکسیون گفت: جلسات مشترک با وزرا و مقامات ملی در زمینه‌های گوناگون از جمله موضوع آب، اصلاح فرآیند انتخابات در حوزه انتخابیه و شهرستان‌های تازه تأسیس، ساخت بیمارستان‌های بزرگ در جنوب کشور، سرمایه‌گذاری شستا و سایر موارد اقداماتی بوده که تاکنون انجام گرفته و وزرا برای حضور در جلسات فراکسیون جنوب روی باز نشان داده‌اند که امیدواریم بسیاری از بن‌بست‌ها و مشکلات موجود در ادامه با تدابیری که در نظر گرفته می‌شود، باز و گره‌گشایی شود.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتصابات دولتی در ادامه در سطح معاونان و مدیران جزء، توصیه کرد: نگاه ما در انتصابات نباید مانند شرکت‌های سهامی باشد که متأسفانه اکنون این نگاه حاکم است و سهم‌دهی به خاندان‌ها و خویشاوندان نباید مطرح باشد و خیلی زشت است فردی را منصوب کنیم و با عبارات مختلف آن را توجیه کنیم.

عزیزی گفت: حرف حق را اگر به ضررمان هم باشد باید زد و بدانیم در این شرایط حساس در کشور ما حق آزمون و خطا نداریم و دستگاه‌های اجرایی را تحویل افرادی دهیم که آزمون پس نداده هستند؛ بنابراین باید به کسانی مسئولیت دهیم که آزمون خود را پس داده باشند تا بتوانیم به آن‌ها تکیه کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.