سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز پوشش بیمه مادران باردار فاقد بیمه درمانی در گلستان

معاون بیمه سلامت گلستان درباره پوشش بیمه مادران باردار فاقد بیمه درمانی توضیحاتی ارائه داد.

صحرایی گفت: در راستای سیاست‌های کلی نظام برای افزایش جمعیت و حمایت از خانواده مادران باردار فاقد بیمه به مدت دو سال یعنی پایان دوران شیردهی و فرزندان آن‌ها تا سن پنج سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

او گفت: زنان باردار می‌توانند به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد ما و یا نمایندگی‌های بیمه سلامت در شهرستان‌ها مراجعه کنند و با ارائه مدارک خود و نامه‌ای از پزشک متخصص که بارداری آن‌ها را تایید می‌کند ثبت نام خود را در سامانه امید انجام دهند، پس از ثبت نام یک پزشک معتمد مدارک را تایید می‌کند.

صحرایی می‌گوید: مادران باردار می‌توانند تمام خدمات سونوگرافی، آزمایش، پزشک زنان و زایمان و ... را با تعرفه بخش دولتی دریافت کنند.

او گفت: این خدمات رایگان مشمول سزارین (به درخواست شخصی مادر باردار) نمی‌شود، اما چنانچه پزشک متخصص تشخیص دهد زایمان مادر باردار باید به روش سزارین انجام شود، مشمول بیمه و رایگان می‌شود.

صحرایی می‌گوید: خدمات بیمه سلامت همگانی رایگان از پارسال در دستور بیمه سلامت استان قرار گرفته و ۱۱۳پزشک عمومی مطب دار به عنوان پزشک خانواده جمعیت تحت پوشش ما انتخاب شده اند.

او گفت: مادران باردار در مناطق و شهرستان‌هایی که امکانات بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی کمتر است می‌توانند به صورت ماهانه به پزشک خانواده مراجعه کنند و خدمات مراقبتی دریافت کنند و تنها مبلغ هفت هزار تومان حق فرانشیز پرداخت کنند.

صحرایی می‌گوید: اگر پزشک خانواده تشخیص دهد مادر باردار نیازمند ویزیت تخصصی تری است او را به سطح دو ارجاع می‌دهد و این مادر باردار می‌تواند به مراکز دولتی که خدمات تخصصی تری را ارائه می‌دهند مراجعه کند.

او گفت: چنانچه خدمات دولتی در شهرستانی وجود نداشته باشد ما با بخش خصوصی قرارداد می‌بندیم و مادر باردار باید ما به تفاوت این مرکز خصوصی با مرکز دولتی را خودش پرداخت کند.

او گفت: به عنوان مثال در شهرستان گنبد خدمات ام آر آی دولتی وجود نداشت و ما با بخش خصوصی قرارداد بستیم.

صحرایی می‌گوید: با دانشگاه علوم پزشکی جلسات متعددی برگزار شده است تا با اعلام مناطقی که خدمات دولتی کمتری در مراکز آن‌ها وجود دارد ما با بخش خصوصی وارد مذاکره شویم.

او گفت: به دانشگاه علوم پزشکی اعلام شده ۶۰درصد خدمات بخش دولتی به بیمه شدگان روستایی و یا بیمه سلامت رایگان اختصاص پیدا کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.