مهرداد شریفی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۶۳ بیمارستان، ۱۰ هزار مؤسسه و مطب در استان فارس، ۴١۶ مرکز رادیولوژی بخش خصوصی و دولتی و ۳۷۰ آزمایشگاه دارد.
او گفت : ٣٠ درصد از خدمات پزشکی در شهرستانها ارائه میشود که این آمار به ۵٠ درصد رسیده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: برخی از تصمیمات در کشور موجب شد علاقه مندی به حوزه تخصص کاهش یافت و طی سال گذشته ٧٠٠ کرسی تخصص بدون مخاطب باقی ماند.
شریفی گفت: امسال با تشکیل ستاد نظارت بر تعرفه تمامی بیمارستانهای دولتی و مراکز خصوص در حال رصد است که در صورت مشاهده تخلف شهروندان می توانتد با شماره ١٨١٩ شکایت خود را ثبت کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ثبت ٧٠ شکایت و بررسی آن در اردیبهشت ماه تاکنون ۶١٠ میلیون تومان به صورت تخلف دریافت شده که در خدمات بستری ٧۵ درصد در مراکز دولتی و ٢۵ درصد در مراکز خصوصی است.
او گفت: بیش از هفت میلیون و ۵٣٢ هزار خدمت پاراکلینیکی به مردم استان ارائه شده که دو میلیون و ۴٢۵ هزار نفر نیز در مراکز مختلف استان ویزیت شده اند.
شریفی گفت: ٢٧ درصد از افرادی که در فارس بستری شده اند که خدمات درمانی دریافت میکنند و بیشتر از دبگر استانهای کشور هستند.
معاون درمان علوم پزشکی شیراز گفت: در پیک ششم کرونا کمترین درگیری بیمارستانی در سطح استان را داشته ایم که بیش از ٧٢ هزار عمل بیمارستانی در سطح استان انجام شده است.
او گفت: تنها ٧ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای فارس بستری هستند.
شریفی در خصوص ابتلاء به ابله میمونی گفت: تا کنون هیچ موردی گزارش نشده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هفت میلیون و ۵٠٠ هزار نفر از خدمات دانشگاه علوم پزشکی شیراز بهره مند شدند که بیش از ٢ میلیون نفر نیز پارسال از سوی مراکز مختلف ویزیت شده اند.
او گفت: اگر بیمارستانی با اشغال کمتر از ۴٠ درصد باشد زیانبار است و باید زمینه ایجاد بیمارستان دوم فراهم شود زیرا این موضوع میتواند هزینه زیادی را به جامعه بهداشت و درمان جامعه تحمیل کند.