سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش پخت سمبوسه کچالو افغانستان + فیلم

یک کارشناس آشپزی طرز تهیه سمبوسه کچالو را مرحله به مرحله آموزش داده است.

سمبوسه کچالو، غذای محلی و سنتی افغانستان است که بیشتر در ماه رمضان، برای سفره افطار آماده می‌شود.

نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز، تخم مرغ، آرد، آب و روغن مایع مواد لازم برای تهیه این سمبوسه محلی و سنتی خواهد بود.


بیشتر بخوانید:

آموزش تهیه کیک بستنی + فیلم


 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.