سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵۰ محصول دانش‌بنیان در استان اردبیل در مرحله تجاری‌سازی است

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل گفت: ۵۰ محصول دانش‌بنیان در این استان در مرحله تولید، فروش و تجاری‌سازی قرار گرفته است.

حبیب ابراهیم پور گفت: ۳۵ شرکت دانش بنیان و ۱۱۸ واحد رشد در استان فعال است که در اشتغال و کسب و کارهای نوین سهیم هستند.

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل می گوید: سهم پارک علم و فناوری در اشتغال پایدار استان مشخص شده و تاکنون یک هزار و ۱۶۰ اشتغال در پارک ایجاد شده و امسال هم ۳۵۰ نفر در حوزه‌های مختلف پارک اشتغال می‌یابند.

ابراهیم پور با اشاره به احداث کارخانه نوآوری در اردبیل گفت: این کارخانه در مساحت هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع در شهرک الهیه اردبیل در دست احداث است که در حال حاضر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش‌بینی می‌شود امسال به بهره‌برداری برسد.

به گفته رئیس پارک علم و فناوری اردبیل ، این کارخانه با هدف توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در استان تاسیس شده و از طریق ایجاد زنجیره کامل اکوسیستم فناوری مشتمل بر شتاب دهنده‌ها، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، تولید بذر، فناوری ساختمان و گیاهان دارویی و فرآوری چرم به فعالیت می‌پردازد.

او می گوید: راه‌اندازی کارخانه نوآوری در استان اردبیل به عنوان یک کار خلاقانه زمینه فعالیت نخبگان، محققان، اساتید و تحصیل‌کردگان را فراهم کرده و از توانمندی آنها در رونق کسب و کارهای نوآورانه استفاده می‌شود.

ابراهیم پور گفت: ۷۰ هکتار زمین به شرکت‌های دانش بنیان در اردبیل واگذار شده است و واگذاری این اراضی به شرکت‌های واجد شرایط از هفته آینده شروع می‌شود و تا کنون ۵۶ شرکت برای خرید زمین ثبت نام کردند که در مرحله اول به ۱۲ شرکت واگذار می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل می گوید: این زمین‌ها با قیمت ارزان به متقاضیان واگذار می‌شود بطوریکه مالکیت آن برعهده پارک علم و فناوری و ساخت و ساز هم برعهده شرکت‌ها خواهد بود.

او درباره امضای قرارداد تأسیس و راه‌اندازی پردیس علم و فناوری تخصصی کشاورزی و دامپروری بین پارک علم و فناوری استان اردبیل و شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: اعتبار لازم برای راه اندازی پردیس از سوی وزارت علوم تحقیقات فناوری، معاونت علمی ریاست جمهوری و کشت و صنعت مغان تامین می‌شود.

به گفته ابراهیم پور، شرکت کشت و صنعت مغان برای راه اندازی پردیس فناوری پنج هزار متر مربع فضای مسقف و پنج هکتار زمین را در اختیار پردیس قرار می‌دهد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.