سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد؛

ساخت رزم‌ناوهای سنگین و ناوگان ۱۱ فروندی در نداجا

امیر ایرانی از ساخت رزم‌ناوهای سنگین و ناوگان ۱۱ فروندی خبر داد و گفت: نداجا توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در نشست بررسی ماموریت های این نیرو گفت: نیروی دریایی ارتش با تمام توان آماده انجام مأموریت‌های محوله است. وقتی ناوگروه ما می‌تواند در آب‌های آزاد حضور یافته و امنیت خطوط مواصلاتی دریایی را تأمین کند، این نشانه توان و اقتدار دریایی جمهور اسلامی ایران است.

فرمانده نداجا ایجاد امنیت دریایی، توسعه سواحل مکران و فرهنگ‌سازی دریایی را از دیگر مأموریت‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش دانست.

ایرانی گفت: امروز آموزش‌ها در داخل انجام می‌شود و تمامی تجهیزات در داخل کشورمان تولید می‌شود. نیروی دریایی توجه ویژه‌ای به نخبگان و استفاده از ظرفیت‌های گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان دارد و بر اساس نقشه راهی که فرماندهی معظم کل قوا ترسیم کرده‌اند، امروز ساخت رزم‌ناو‌های سنگین در دستور کار دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: محدوده فعالیت ما تا محدود مدار ۱۰ درجه شمالی و دریای سرخ است. ما اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها را از تنگه هرمز تا دریای سرخ انجام می‌دهیم و در این مناطق حضور داریم.

دریادار ایرانی گفت: تشکیل ناودسته‌های پهپادبر، ساخت ناو اطلاعاتی، ناو‌های جنگالی (ویژه جنگ الکترونیک) و سایبری و ارتقاء توان رزمی و نوسازی و تحرک با ارتقاء سرعت و همچنین ساخت ناوگان ۱۱ فروندی از جمله برنامه‌های ما برای افزایش توان عملیات نیروی دریایی راهبردی ارتش است.

به گفته ایرانی نداجا یک نیروی بین المللی است که در آب های آزاد حضور دارد، در تعاملات اثر گذار و حافظ امنیت کشور هاستو امید آفرینی را در دستور کار دارد و  الزامات نیروی دریایی راهبردی برای تحقق ماموریت ها از منظر فرمانده کل قوا شامل مدیریت و فرماندهی مدیریت امور اعتقادی آموزش، عملیات ،خودکفایی ،فرهنگ سازی دریایی همکاری و تعامل و آینده نگری و هدف گذاری است.

به گفته امیر ایرانی، الزامات فرهنگی نیروی دریایی شامل حضور منطقه ای و جهانی است زیرا آب‌های آزاد دنیا متعلق به همه و بستری برای انتقال فرهنگ است؛ جالب است بدانید در تمام مدتی که نیروی دریایی در مدیترانه بود هرگز جرات مزاحمت از سوی هیچ کشوری برای ایران وجود نداشت.

ايران با برخورداری بیش از دو هزار کيلومتر مرز آبی در دريای خزر، خليج فارس و دريای عمان به‌عنوان يک کشور دريايی در منطقه حضور دارد و دريا و سواحل مناسب دريايی نیز نقش مهمی در ارتقاء جايگاه دفاعی،اقتصادی و سياسی کشور در سطح منطقه و بين‌الملل دارد.

به همین جهت چندی پیش فرمانده نیروی دریایی ارتش از افتتاح مرکز امنیت دریایی خبر داده بود تا با افتتاح این مرکز ضمن تامین ایمنی راه‌ها در حوزه دریا –خلیج فارس تا شمال اقیانوس هند- با همکاری و همراهی کشورهای منطقه انتقال فرهنگ نیز در آب‌های آزاد صورت بگیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۵۸ ۲۸ تير ۱۴۰۱
ارتش و نیروهای مصلح زینت و حافظان مملکت در این خاورمیانه سراسر بحران هستند آنهایی هم که می گویند مسلح نباشید و به قدرتتان اضافه نکنید یا نادان و جاهل هستند و یا نوکر و جیره خوار بیگانه که دوست دارد مملکت بدون دفاع باشد تا هرغلطی دلشان خواست بکنند
ناشناس
۲۲:۴۲ ۲۴ تير ۱۴۰۱
بنجل شمائید که خاصیت ندارید وگرنه مطمنا تجهیزات نظامی خاصیت دارند
ناشناس
۱۲:۲۲ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
پولهای کشور برای ساخت بنجل های دریایی می شود که هیچ مزیتی برای کشور ندارد ساخت این همه شناور جز زدن ضربه به اقتصاد کشور چیزی دیگری نمی تواند باشد چرا کشور تا به الان گیر تورم و نابسامانی ارزی است برای اینکه پول کشور برای ساخت تجهیزات نظامی میشود که هیچ کاربردی جز سرگرمی و رانت نشده است
Omid
۰۸:۳۷ ۲۸ تير ۱۴۰۱
تحلیل احمقانه
zz
۱۲:۰۹ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
ای کاش یه کمی هم به فکر معاش مردم بودند، وقتی من نان ندارم چاقو می خوام چه کار!
Omid
۰۸:۳۸ ۲۸ تير ۱۴۰۱
چه خبر از آلبانی پیرمرد؟ شایدم پیرزن خرفت
ناشناس
۱۶:۳۷ ۲۸ تير ۱۴۰۱
یعنی الان ناو جماران نان بپزد برای شما کار ارتش دفاع است و تجهیز که با ۲ درصد بودجه انجام می شود
ناشناس
۱۱:۳۷ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
نیروی دریایی ارتش عشق است