سعید ابیت گفت: ۸۰۰ تن گوشت سفید و قرمز در سردخانههای تحت پوشش و طرف قرارداد با این سازمان، ذخیره سازی شده است.
این میزان شامل ۷۰۰ تن گوشت سفید (مرغ) و همچنین ۱۰۰ تن گوشت قرمز (گوساله) است.
این اداره اخیرا نسبت به اجاره یک سردخانه دیگر اقدام کرده و به این ترتیب ظرفیت ذخیره سازی گوشت این دستگاه به بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن افزایش یافته است.
این اداره، آمادگی دارد تا در صورت نیاز به تامین گوشت سفید و قرمز، ذخایر خود را با هدف حمایت از تولیدکننده یا مصرف کننده با نرخ مصوب دولتی وارد بازار کند.
با توجه به جوجه ریزیهای مناسب در مرغداریهای استان و ذخایر انجام شده، نگرانی بابت تامین گوشت مورد نیاز در بازار استان قزوین وجود ندارد.
استان قزوین با تولید سالانه بیش از ۶۵ هزار تن مرغ علاوه بر تامین نیازهای مردم استان به این محصول، بخشی از نیاز برخی استانهای همجوار و تهران را نیز تامین میکند.