سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شناسایی راهی جدید برای ترمیم بافت های آسیب دیده قلب

دانشمندان روش درمانی جدیدی ابداع کرده اند که می تواند بافت آسیب دیده قلب را ترمیم کند.

دانشمندان آلمانی و سوئدی و شرکت داروسازی AstraZeneca درمان جدیدی با استفاده از سلول‌های بنیادی ایجاد کرده‌اند که می‌تواند بافت آسیب دیده قلب را ترمیم و این فرآِند را کارآمدتر انجام دهد. آنها توانستند سلول های قلب خوک ها را با استفاده از سلول های پیش ساز بطن انسان (HVP) بازسازی کنند.

این سلول‌ها نقش مهمی در تشکیل اندام در طول تکامل دارند و در صورت نیاز می‌توانند به سلول‌های قلب تخصصی تبدیل شوند. دانشمندان امیدوارند طی دو سال آینده مطالعات بالینی را روی انسان آغاز کنند.

در مطالعات قبلی از سلول‌های قلب استخراج شده از سلول‌های بنیادی استفاده می‌شد که در نتیجه بیماران از عوارض جانبی مانند ضربان قلب نامنظم رنج می‌بردند.

روش جدید از یک سلول HVP انعطاف پذیرتر استفاده می کند. دانشمندان فرآیندهای مولکولی پیچیده ای را که در ترمیم نواحی آسیب دیده عضله قلب دخیل هستند، مطالعه کرده اند.

این مطالعه توسط محققان دانشگاه فنی مونیخ، موسسه Karolinska سوئد و AstraZeneca انجام شد.

پروفسور کارل لوگویتز می گوید: "در آزمایشات آزمایشگاهی، ما توانستیم نشان دهیم که چگونه HVP ها می توانند به یک معنا، نواحی آسیب دیده در قلب را ردیابی، به محل آسیب مهاجرت کنند و در سلول های قلب بالغ شوند، و از تشکیل بافت اسکار جلوگیری کنند. "

این تیم از خوک ها برای بررسی اثربخشی درمان قلب آسیب دیده به دلیل شباهت فیزیولوژیکی آنها به انسان استفاده کرده اند.

محققان گفتند که یافته های آنها نشان می دهد که آسیب به قلب حتی در حیوانات بزرگ بدون مشاهده عوارض جانبی جدی قابل ترمیم است.

گام بعدی عملی کردن نتایج تحقیقات فعلی آنها برای توسعه درمانی برای بیماران قلبی انسان در سالهای آینده خواهد بود.

منبع: دیلی میل

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.