سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای آموزش دانشجویان پاکستانی

در نشستی مشترک بین رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی ایالت سِند پاکستان، در خصوص راهکار‌های افزایش همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ایالت سِند پاکستان تبادل نظر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست با تاکید بر لزوم گسترش همکاری‌های بین دو کشور گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای آموزش دانشجویان کشور پاکستان در مقطع عمومی و تخصصی، آمادگی لازم دارد.

سید وحیدحسینی این دیدار را سرآغاز همکاری‌های بیشتر پاکستان و شیراز در زمینه علمی، پزشکی و فناوری ارزیابی و با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ویژه در زمینه نیروی انسانی متخصص، آمادگی دانشگاه را برای اعزام پزشک و پیراپزشک در زمینه ارائه خدمات پزشکی به کشور پاکستان اعلام کرد.

سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز هدف از بازدید «عذرا پچیهو» وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی ایالت سِند پاکستان را آشنایی با توانمندی‌های مجموعه سلامت فارس در زمینه فناوری، تولید محصولات پزشکی و زیرساخت‌های پزشکی عنوان کرد.

سید حسن سراج، محور‌های این نشست را تبادل نطر در خصوص توسعه توریسم درمانی، جذب دانشجویان خارجی و تجاری سازی محصولات تولیدی دانشگاه برشمرد.

او گفت: روز گذشته نیز وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی ایالت سِند پاکستان و هیات همراه برای آشنایی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های توریسم درمانی در شیراز، از بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا بازدید کرده و از نزدیک در جریان ارایه خدمات درمانی قرار گرفت.

سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰۰ دانشجوی خارجی شهریه پرداز از کشور‌های مختلف مانند هند، پاکستان، یمن، عراق و لبنان در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول تحصیل هستند، گفت: یکی از اولویت‌های این معاونت تلاش برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی به میزان دست کم سالانه ۸۰ دانشجو است.

سراج با تاکید بر تلاش برای تجاری سازی محصولات تولیدی دانشگاه در مراکز رشد و دانشکده علوم و فناوری‌های نوین پزشکی گفت: در این بازی چهار محصول تولیدی دانشگاه و شرکت‌های مستقر در مراکز رشد، مورد اسقبال وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی ایالت سِند پاکستان قرار گرفت که پیگیری برای امضای تفاهم نامه برای صادرات محصولات در دستور کار قرار می‌گیرد.

او گفت: وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی ایالت سِند پاکستان و هیات همراه از سوی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) به ایران دعوت شدند و یکی از وظایف این بنیاد، تحکیم ارتباطات علمی و فناوری ایران با کشور‌های دیگر است.

در ادامه این نشست از بخش‌های مختلف برج پژوهشی محمدرسول الله (ص) مانند واحد باکتری شناسی، آزمایشگاه قارچ شناسی، ایمونولوژی و مرکز تحقیقات پیوند و ترمیم اعضا بازدید شد، همچنین از نمایشگاه محصولات چند شرکت دانش بنیان مستقر در مراکز رشد دانشگاه و محصولات تجاری شده دانشکده علوم و فناوری‌های نوین مستقر در برج پژوهشی محمدرسول الله (ص) نیز بازدید شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.