خلیل عوضزاده گفت: سهم مشارکت این تعداد تفاهمنامه در ساعات پیک مصرف ۱۹۲ مگاوات بر آورد شده که پیش بینی میشود به میزان ۵۰ مگاوات همکاری در این بخش حاصل شود.
او گفت: سال گذشته، پنج هزار و ۶۶ تفاهم نامه مدیریت مصرف برق در بخشهای مختلف صنعتی، اداری، تجاری و کشاورزی در پیک تابستان ثبت شده است و این میزان همکاری موجب صرفهجویی حدود یک میلیون و ۳۳۶ هزار کیلوواتی برق در این استان شد و ۲۸ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال به مشترکانی که طبق الگوی تعریف شده تفاهمنامه در مصرف برق صرفه جویی کردند، پاداش اهدا شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: انعقاد تفاهمنامه مدیریت مصرف برق با هدف کاهش مصرف مشترکان در ساعات اوج مصرف و تامین برق پایدار مشترکان خانگی انجام میشود مشترکان برق در این طرح متعهد میشوند که میزان مصرف برق خود را در ساعات اوج مصرف بر اساس تفاهم صورت گرفته کاهش داده و یا نسبت به تغییر شیفت کاری به ساعات غیرپیک، روزهای تعطیل هفته و یا ساعت کمباری اقدام کنند.
او به سایر اقدامات مهم شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان برای گذر موفق از پیک تابستان امسال اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم این شرکت جهت مدیریت بهینه مصرف انرژی، نصب کنتورهای هوشمند و کنترلپذیری مشترکان پر مصرف با امکان قطع و وصل از راه دور جریان برق در صورت عدم رعایت مصرف برق در ساعات پیک مصرف است.
عوضزاده گفت: تغییر ساعات کاری ادارات با ظرفیت کاهش مصرف ۱۰۰ مگاوات، یکی دیگر از برنامههای این شرکت در پیک مصرف سال جاریست که مکاتبات لازم در اینباره با حوزه استانداری این استان انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: برگزاری مانورهای مختلف جهت جمعآوری کابلهای غیرمجاز و اصلاح انشعابات، برگزاری مانور جهت شناسایی و جمع آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز، پایش مستمر کلیه مشترکان پر مصرف، ادارات و ارسال هشدار جهت قطع برق از راه دور از دیگر برنامههای این شرکت برای عبور موفق از پیک تابستان سالجاری است.
او گفت: یکی از ظرفیتهای مهم در کاهش مصرف انرژی در ساعات پیک مصرف، استفاده از دستگاههای دیزل ژنراتور ادارات و سازمانها است که گفت و گوهای لازم جهت استفاده از این ظرفیت بیان شده است.
عوضزاده گفت:یکی دیگر از اقدامات شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان در راستای برنامههای تکلیف شده شرکت توانیر تعدیل روشنایی معابر و استفاده از ظرفیت بیش از ۱۴ مگاواتی این بخش است.
او در بخش اطلاعرسانی و آگاهی بخشی عمومی، گفت: ارسال پیامک اطلاع رسانی و آموزشی، تعامل ویژه با مرکز صدا و سیمای استان، ارتباط گسترده با خبرگزاریها و کانالهای مرجع خبری استان، تهیه کلیپ، موشن و پوسترهای آموزشی و انتشار در بستر فضای مجازی، استفاده از تریبونهای مقدس نماز جمعه و جماعت جهت اشاعه راهکارهای مدیریت مصرف، اطلاعرسانی راهکارهای مدیریت مصرف در قالب، استند، بیلبورد و تابلوهای تبلیغاتی در سطح شهر از دیگر اقدامات انجام شده این شرکت جهت عبور موفق از پیک تابستان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان نقش مردم در مدیریت مصرف برق را مهم دانست و گفت: با توجه به شروع فصل گرما و تداوم آن که باعث افزایش فزاینده مصرف برق خواهد شد، مشارکت و همکاری همگانی در مدیریت مصرف انرژی به ویژه در ساعت اوج بار (ساعات ۱۲ تا ۱۸) بسیار مهم است.
عوضزاده گفت: راهکارهای ساده اما پر اهمیت در حوزه مدیریت مصرف برق وجود دارد که خاموش کردن لامپهای اضافی و استفاده از روشنایی طبیعی در روز از جمله سادهترین راههای صرفهجویی در مصرف برق است.
او گفت: دمای مناسب برای تنظیم ترموستات در کولرهای گازی بین ۲۴ تا ۲۶ درجه سانتیگراد بوده و نیاز است به این امر به ویژه در ساعات اوج مصرف (ساعات ۱۲ تا ۱۸) توجه شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: تا حد امکان افراد از لوازم پر مصرف برقی مانند اتو، لباسشویی، ظرفشویی و جارو برقی به صورت همزمان در ساعات اوج بار(ساعات۱۲ تا ۱۸ ) استفاده نکنند.