سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

اصالت یافتن خوشی‌های زودگذر برای جوانان در جامعه امروز تهدیدی جدی است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: مسلط شدن نگاه فردگرایانه و اصالت یافتن خوشی‌های زودگذر برای جوانان از خطراتی است که به شدت جامعه ما را تهدید می‌کند.

انسیه خزعلی امروز در همایش سراسری مشاوران بانوان روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد گفت: هرچند در قانون جوانی جمعیت به مسایل اقتصادی و تامین خانواده‌ها و جوانان بسیار تاکید شده است، اما مساله اصلی در جوانی جمعیت، فرهنگی و سبک زندگی خانواده هاست.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: دولت برای ترغیب مردم به افزایش جمعیت، نگاه دوراندیشانه مبتنی بر پیر شدن جمعیت و تبعات ناگوار ناشی از آن را دارد و این در حالی است که در شرایط دشوار اقتصادی کنونی در کشور، برخی میگویند که چرا دولت ترغیب به افزایش جمعیت دارد وقتی که نمی‌تواند همین جمعیت را تامین کند، اما دولت می‌داند که پیر شدن جمعیت هزینه اش زیاد و بسیار خطرناک است از این رو در مقطعی از زمان برخی مسایل را تحمل می‌کند تا کشور را جوان نگه دارد و بتواند سرمایه بزرگ انسانی را حفظ کند.

او گفت: یکی از نقیصه‌ها در بحث سلامت، تامین سلامت آموزشی است چرا که گاهی اوقات آموزش‌های صحیحی به زنان و خانواده‌های جامعه داده نمی‌شود یا آموزش‌ها کامل نیست و اشتباه ارائه شده و یا آموزش‌ها در جای خودش قرار نگرفته است.

خزعلی گفت: این خلا در سلامت آموزشی زنان و خانواده، مسئولیت مشاوران زن روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را بیشتر می‌کند تا سلامت زنان و به تبع آن سلامت خانواده‌ها بیشتر حفظ شود، زیرا محور سلامت در جامعه ما خانواده و محور خانواده زن است و اگر زنان ما آگاه، توانمند، صالح و سالم باشند جامعه سالمی خواهیم داشت.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: درست است که اکنون در شرایط سخت اقتصادی هستیم و دولت دارد خطر می‌کند و هزینه‌ها را برای داشتن ثبات آینده می‌پذیرد تا از بروز بسیاری از تورم‌ها و فشار‌ها جلوگیری کند، اما اگر این مساله را رها کند، ممکن است شرایط در آینده بسیار وحشتناک و غیرقابل تحمل شود.

او گفت: در وهله نخست باید سرمایه انسانی به لحاظ کمی و کیفی حفظ شود و حفظ این سرمایه از نظر کیفی به این دلیل است که اگر جوان یا نوجوان از هویت اصیل خود خالی شد و نگاه، هویت و سبک زندگی دیگری به او رسوخ کرد دوباره جمعیت را از دست داده ایم و با مساله مهاجرت و کمبود کمی جمعیت مواجه خواهیم شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اجرای این قانون بسیار ضعیف شده و گلایه زنان را به دنبال داشته است، زیرا بسیاری از موازین شرعی در مراجعه زنان به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها رعایت نمی‌شود حال آن که در کشور‌های اروپایی وقتی ببینند بیمار، خواهان خدمات خاصی است به او اهمیت می‌دهند و این جای تاسف دارد که در کشور ما به این مساله کمتر اهمیت می‌دهند.

او گفت: هم اکنون در برخی مراکز قضایی مربوط به آسیب‌های مرتبط با زنان و کودکان شرایطی فراهم شده است که دیگر زنان خودسرپرست یا بدسرپرست آسیب دیده مجبور نشوند در ادارات مختلف پیگیر مسایل خود باشد.

خزعلی گفت: اخیرا با ابلاغ این مصوبه که در ۶ بند به تصویب رسیده، پستی در حد معاونت یا مدیر کلی به زنان مشاور داده می‌شود، چون مشاوران زن پیشتر فقط سمت انشایی داشتند و پست‌ها از مشاوره‌ها گرفته شده بود و شرایط شغلی مناسب و اختیارات لازم به آنان داده نشده بود.

او گفت: ارتقای جایگاه مشاوران زن با حمایت جدی و دستور شخص رئیس جمهور پیگیری و تصویب شد تا جایگاه مناسبی برای مشاوران در نظر گرفته شده باشد و آنان بتوانند پیگیر حفظ و ارتقای جایگاه خانواده و جوانی جمعیت و نظارت بر اجرای قوانین مختلف مرتبط با زنان و خانواده در دستگاه‌های اجرایی باشند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.