سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معدوم سازی بیش از ۲.۵ تن خمیر مرغ غیر‌مجاز

رئیس اداره نظارت بر اچرای استاندارد مازندران از معدوم سازی بیش از ۲.۵ تن خمیر مرغ غیر‌مجاز در استان خبر داد.

محسن خالقی گفت: در هنگام بازرسی کارشناسان اداره کل استاندارد مازندران از سه شرکت تحت پوشش تولید و بسته بندی فرآورده‌های خام منجمد گوشتی، ۲ هزار و ۶۵۰ کیلو گرم خمیر مرغ غیر مجاز کشف و ضبط شد.

او می‌گوید: با هماهنگی اداره کل دامپزشکی مازندران و پس از اخذ مجوز‌های قضایی بخشی از این محموله که قابلیت مصرف دامی و طیور داشته اند در مراکز مجاز به ضایعات مفید و مصرف دام و طیور تبدیل و مابقی که دارای آلودگی‌های مشخص بوده اند در یکی از کشتارگاه‌های استان با رعایت موازین بهداشتی و ایمن معدوم شدند.

به گفته خالقی استاندارد در راستای حفظ سلامت و امنیت جامعه به ویژه در رصد و پایش مستمر محسوس و نامحسوس تولید کنندگان فرآورده‌های غذایی، از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و با متخلفان برخورد قانونی انجام می‌گیرد.

استفاده و نگهداری هرگونه خمیر مرغ برای تولید فرآورده‌های خام منجمد (همبرگر و کباب لقمه) حسب دستورالعمل‌های استاندارد غیر مجاز و ممنوع بوده و در صورت مشاهده این فرآورده، سریعاً ضبط و جمع آوری می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.