سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرونا پا در کفش سایت نمایشگاهی یاسوج کرده است

مدیر عامل سایت نمایشگاهی یاسوج از زیان ۲ میلیاردی کرونا به این سایت در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

بابک درست با بیان اینکه سایت نمایشگاهی یاسوج نیز مانند دیگر سایت‌های کشور تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفت، گفت: از ۲۶ عنوان رویدادی که در تقویم پارسال وجود داشت موفق به برگزاری تنها ۳ رویداد شدیم و همین موضوع موجب شد که ما با ضرر مالی حدودا ۲ میلیاردی روبرو شویم.

او در ادامه به تدوین تقویم نمایشگاهی سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و می گوید: برگزاری ۲۳ رویداد نمایشگاهی در امسال مصوب شده و اولین رویداد ما در خرداد ماه برگزار خواهد شد.

به گفته مدیرعامل سایت نمایشگاهی یاسوج، برگزاری این رویداد‌ها منوط به شرایط حاصل از ویروس کرونا است و اگر موج جدیدی از این ویروس در کشور شیوع پیدا کند به احتمال بسیار قوی از برگزاری این رویداد‌ها نیز جلوگیری خواهد شد.

درست در ادامه به تشریح مهم‌ترین چالش‌های صنعت نمایشگاهی در شرایط کنونی اشاره کرد و گفت: عدم ساماندهی سایت‌های نمایشگاهی یکی از معضلات مهمی است که این صنعت بزرگ با آن روبرو است و به نظر می‌رسد سیاست گذار این صنعت به سایت کلانشهر‌ها بیشتر اهمیت می‌دهد و به سایت استان‌های کوچک کمتر توجه می‌شود.

او می گوید: سایت جدید یاسوج در مکانی با منظره بسیار زیبا و در مساحتی حدود ۳۳ هکتار در حال احداث است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.