سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بررسی علل احتمالی شکست دموکرات‌ها در انتخابات میاندوره

مهاجرت و تورم در آمریکا؛ هشدار‌هایی که بایدن از کنار آن‌ها بی توجه گذشت

همزمان با احتمال قدرت گرفتن جمهوری‌خواهان در کنگره، مهاجرت و تورم می‌تواند بیش از پیش موجب کاهش حمایت از بایدن در آمریکا شود.

همزمان با روشن شدن چشم انداز احتمال قدرت گرفتن جمهوری‌خواهان در کنگره، داده‌های نظرسنجی محرمانه‌ای که به دست نیویورک تایمز رسیده است، بر بزرگ‌ترین چالش‌های بایدن و حزبش تأکید می‌کند.

پایگاه اینترنتی روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، در ماه‌های اولیه ریاست جمهوری خود از محبوبیت بالایی در میان آمریکایی‌ها برخوردار بود. میلیون‌ها واکسن در سراسر آمریکا توزیع شد و کاخ سفید افزایش فرصت‌های شغلی را به عنوان گواهی بر رشد اقتصادی در بوق و کرنا کرد. اما یک نظرسنجی به طور خصوصی از قبل زنگ خطر را برای بایدن به صدا درآورده بود که حتی با وجود موفقیت‌های اولیه هم انباشت برخی تهدیدات می‌تواند باعث کاهش محبوبیت رئیس جمهور آمریکا و حزبش شود.

جان آنزالونه و تیمش در بسته‌ای از نظرسنجی‌های محرمانه، پیمایش آرا و توصیه‌هایی که برای کاخ سفید تهیه شده بود، هشدار دادند: «مساله مهاجرت موجب آسیب پذیری روزافزون بایدن خواهد شد. رای دهندگان احساس می‌کنند که او برنامه‌ای برای رسیدگی به وضعیت مهاجران در مرز‌ها ندارد و همین امر شروعی برای کاهش محبوبیت است».

در عرض یک ماه، یک هشدار جدی دیگری داده شد. در یادداشت دیگری که به دست نیویورک تایمز رسیده است: «از هر ۱۰ رأی دهنده ثبت نام شده نزدیک به ۹ نفر نگران افزایش تورم هستند.»

مجموعه‌ای از داده‌های نظرسنجی محرمانه و یادداشت‌های هفتگی ارائه شده به حلقه داخلی بایدن از آوریل سال گذشته تا ژانویه سال جاری نقشه راه کاهش حمایت از او را نشان می‌دهند، رئیس جمهوری که طرح‌های اولیه قانونی‌اش با طرح نیو دیل و جامعه بزرگ مقایسه میشد.

علی‌رغم هشدار‌های اولیه نظرسنجی‌، بایدن و مشاوران ارشدش تلاش نکردند تا هر یک از این موضوعات را به یک مسئولیت بزرگ سیاسی تبدیل کنند. تیم اقتصادی او گفت که تورم موقتی است؛ و جدال میان دستیاران او در امور مهاجرت، انجام هر اقدام جدی در رسیدگی به مساله مهاجران در مرز را به تاخیر انداخت.

با وجود همه جاه طلبی‌های برنامه بایدن برای امور داخلی، نظرسنجی‌های انجام شده هشدار دادند که اکثر رأی دهندگان درک روشنی در مورد طرح‌های اقتصادی او ندارند. آنزالونه از آوریل گذشته از بایدن خواست تا برای توضیح برنامه‌های خود در مورد تأمین مالی برنامه‌های جدید دولت برای وضع مالیات‌های جدید بر ثروتمندان اقدامات بیشتری انجام دهد. او ژانویه گذشته نوشت که «کمتر از یک پنجم رای دهندگان اعلام کرده اند که در مورد بسته هزینه‌های تغییرات آب و هوایی و اجتماعی او اطلاعاتی دارند».

بزرگ‌ترین چالش‌های بایدن و حزبش در آستانه انتخابات کنگره 

در حالی که چند ماه به انتخابات کنگره مانده است، همزمان با روشن شدن چشم انداز قدرت جمهوری‌خواهان در کنگره، داده‌های نظرسنجی محرمانه‌ای که به دست نیویورک تایمز رسیده است، بر بزرگ‌ترین چالش‌های بایدن و حزبش تأکید می‌کند.

این مکاتبات در گزارش کتاب «این دیگر نمی‌گذرد: ترامپ، بایدن و نبرد برای آینده آمریکا» که قرار است در آینده چاپ شود، درج شده است.

آنزالونه از اظهار نظر در این رابطه خودداری کرده است. اسناد از سه نفر در اداره نظرسنجی که به داده‌های دسترسی داشتند، دریافت شده است. آن‌ها هم به دلیل محرمانه و حساس بودن اسناد خواستند نامشان فاش نشود.

دیوید کمین، معاون شورای اقتصاد ملی آمریکا گفت: «تمرکز بایدن بر کاهش هزینه‌های خانواده‌ها و کاهش قیمت کالا‌ها بوده است.» او به تصمیمات اتخاذ شده برای رسیدگی به «فشار قیمت ها» از جمله تشکیل کارگروهی برای رسیدگی به مسائل مربوط به زنجیره تامین و آزادسازی میلیون‌ها بشکه نفت از یک ذخیره راهبردی برای مقابله با تاثیر اقتصادی تهاجم روسیه به اوکراین اشاره کرد.

کریس میگر، سخنگوی کاخ سفید، گفت که دولت «در تلاش‌های خود برای ایمن سازی مرز‌ها و ایجاد یک سیستم مهاجرتی منصفانه، منظم و انسانی عمل کرده است».

تورم در آمریکا قبل از جنگ اوکراین  بالا بوده است

بایدن حمله روسیه به اوکراین را عامل تورم بالا دانسته است، و این در حالی است که قیمت برای مصرف‌کننده قبل از این حمله بالا بوده است. او به کاهش بیکاری به عنوان شاهدی بر بهبود اقتصاد در بحبوحه همه‌گیری اشاره کرد. وزارت امنیت داخلی هفته گذشته طرحی را درباره نحوه رسیدگی دولت به مسائل مهاجران در مرز پس از لغو قانون بهداشت عمومی دوران ترامپ را منتشر کرد. این قانون بهداشت عمومی به ماموران مرزی اجازه می‌داد مهاجران را باز گردانند.

اما این راهبرد‌ها هنوز در میان رای‌دهندگان انعکاس داده نشده است، و متحدان بایدن می‌گویند که اگر دولت نتواند راهی برای رسیدگی به این مسائل انجام دهد، جمهوری‌خواهان در نوامبر دست برتر را خواهند داشت.

بر اساس میانگین محاسبه شده توسط وب‌سایت نظرسنجی ۵۳۸ (FiveThirtyEight) بیش از نیمی از آمریکایی‌ها مخالف اقدامات بایدن هستند. به دلیل افزایش نرخ بهره از سوی بانک مرکزی، تورم به بالاترین حد خود در ۴۰ سال اخیر رسیده است. دموکرات‌های میانه رو و جمهوری خواهان هم همچون آنزالونه خواستار ارائه طرحی برای بیش از یک سال بعد برای شناسایی گذرگاه‌های غیرقانونی در مرز جنوب غربی هستند.

مهاجرت و جرم و جنایت به عنوان دو نقطه ضعف اصلی دولت بایدن

کوئنتین جیمز، رئیس کالکتیو پی‌ای سی، سازمانی که به انتخاب مقامات آمریکایی آفریقایی تبار اختصاص دارد، گفت: «دموکرات‌ها یک انتخاب واقعاً مهم دارند؛ و آن انتخاب میان تسلیم در برابر ترس افزایی‌ها یا ترسیم چشم اندازی از امید و رفاه برای آینده است. اگر ما این کار را نکنیم، و چشم انداز و مسیر رو به جلو ارائه نکنیم، مردم تسلیم گفته‌های طرف مقابل خواهند شد.»

آنزالونه در بهار گذشته درست زمانی که دولت بایدن در تلاش بود هزاران کودک مهاجر را از مراکز مرزی خارج کند و به پناهگاه‌ها منتقل کند، این هشدار را احساس کرد که «مهاجرت تنها موضوعی است که در آن رئیس جمهور مطابق با اهداف خودمان و اهداف کلی رای دهندگان عمل نکرده است».

بایدن گفت که دولت او برنامه‌ای برای رسیدگی به علل ریشه‌ای مهاجرت در آمریکای مرکزی و ایجاد یک سیستم منظم در مرز دارد. اما در اولین کنفرانس خبری خود به عنوان رئیس جمهور گفت: «اما انجام این کار زمان می‌برد.»

دستیاران ارشد بایدن در بهار و تابستان پشت در‌های بسته با چه سرعتی بحث می‌کردند که با چه سرعتی سیاست‌های دوران ترامپ را کنار بگذارند و چه نظامی را جایگزین آن کنند. در ماه ژوئیه، حتی زمانی که دولت مشغول انتقال افراد زیر سن قانونی از تأسیسات مرزی بود، تحقیقات آنزالونه نشان داد که این موضوع باعث نگرانی رای دهندگان شده است.

در یادداشتی در ۹ جولای به مساله مهاجرت و جرم و جنایت به عنوان دو نقطه ضعف اصلی دولت بایدن اشاره شد. آنزالونه گفت: «بایدن همچنان در ارتباط با دو مساله کلیدی، رتبه ضعیف‌تر و منفی‌تری کسب کرده است، مسائلی که به تازگی برای رای دهندگان مهم شده اند».

سه روز بعد، رئیس جمهور با اریک آدامز که با پرداختن به موضوع امنیت عمومی به عنوان محور کارزار انتخاباتی خود در انتخابات شهرداری نیویورک پیروز شد، جلسه‌ای در مورد پلیس برگزار کرد. همچنین بایدن مقامات محلی را تشویق کرد تا میلیون‌ها دلار از بودجه طرح بهبود اقتصادی پس از کرونا را در ادارات پلیس سرمایه‌گذاری کنند - ابتکاری که بعید است تأثیر زودهنگامی بر نرخ جرایم خشونت‌آمیز داشته باشد.

واکنش بایدن به همه‌گیری تا تابستان مورد حمایت رای دهندگان بود، اما خروج آمریکا از افغانستان و گسترش ویروس دلتا به محبوبیت کلی او لطمه زد.

علیرغم تحقیقات آنزالونه، دولت بایدن از ماندگاری تورم شگفت‌زده شد، که تا حدی به دلیل تأثیر شیوع کرونا دلتا بر اقتصاد بود که موجب افزایش طولانی مدت هزینه‌های برخی کالا‌ها به جای خدمات شد و باعث شد قیمت‌ها بالا روند.

اما دولت آمریکا ماه‌ها بر این باور بود که تورم موقتی خواهد بود، که نتایج این تحقیق نشان می‌دهد نظر شرکت کنندگان در نظرسنجی این نبوده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۲۸ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱
آره کلی آمریکایی درخواست مهاجرت به ایران و دادن.مردم به این مطالبتون با صدای بلند می خندن.
ناشناس
۱۲:۴۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱
خبر رو درست بخون. کسی ادعا نکرده آمریکاییها دنبال مهاجرت به ایرانند. مشکل مهاجرت آمریکا مرزهای بدون کنترل رها شده آمریکا و مکزیکند که سالانه میلیونها مهاجر از کشورهای آمریکای جنوبی به آمریکا سرازیر میشند و برای مردم آمریکا مشکل ایجاد می‌کنند. وجود این مهاجران برای حزب دموکرات که دنبال رای میگرده و برای سرمایه داران که دنبال نیروی کار مفت و در کل برای الیگارشهای آمریکا که دنبال تفرقه انداختن و حفظ قدرتند خوبه ولی طبقه متوسط آمریکا رو بیچاره کرده