محمودرضا نیازی گفت : به منظور جلوگیری از سوء استفاده برخی تولیدکنندگان کالا و صیانت از حقوق مصرف کنندگان، طرح بازرسی از مراکز عرضه محصولات غذایی و پرمصرف ویژه ماه مبارک رمضان در سطح استان توسط بازرسان استاندارد انجام شد.
به گفته مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه فرآوردههای مشمول طرح نظارتی شامل گوشت چرخ کرده، خرما مضافتی، زولبیا و بامیه، انواع شیرینی آردی، شیر پاستوریزه، روغنهای سرخ کردنی و آفتابگردان، پنیر تازه و فرآوردههای گوشتی (سوسیس و کالباس)، مطابق با استانداردهای ملی مربوطه در طول ماه مبارک رمضان، به صورت مستمر مورد ارزیابی کیفی قرار گرفت.
بازرسان این اداره کل ۴۰ نمونه کالای پرمصرف از بازار خریداری و جهت انجام آزمونهای شیمیایی و بافت شناسی به آزمایشگاههای تخصصی مربوطه ارسال کردند.
آزمون بافت شناسی طبق استاندارد ملی انجام میگیرد که در آن وجود بافتهای حیوانی غیر مجاز نظیر سنگدان، دل، قلوه، جگر و سایر محصولات در گوشت چرخ کرده و فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مورد ارزیابی قرار میگیرد.
شهروندان میتوانند گزارش تخلفات عرضه کالاهای بی کیفیت را از طریق سامانه شکایات ۱۵۱۷ در طول شبانه روز و تلفن چهار رقمی ۴۵۱۷ این اداره کل، اطلاع رسانی کنند.
از شهروندان درخواست می شود با ارسال کد ۱۰ رقمی ذیل نشان استاندارد درج شده بر روی کالاها به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به صورت رایگان از اصالت کالای مورد نظر اطمینان حاصل نمایند .