سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید قارچ با ظرفیت ۵۵۰ تن در ساوجبلاغ

شهرستان ساوجبلاغ با تولید سالیانه ۷۶۰۰ تن قارچ یکی از قطب‌های تولید این محصول در کشور است.

آقای اکبری تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمه ای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.

او می گوید: در این مجموعه ۶۰ نفر بصورت مستقیم و هزار نفر بصورت غیر مستقیم در ۱۴ سالن تولید قارچ خوراکی، بخش بسته بندی و فروش، تولید کپوست و اسپان قارچ فعالیت دارند.

این تولیدکننده قارچ گفت: هزینه تولید قارچ در کشور با توجه به سیستم های نوین تولید بالاست و برای هر واحد ۱۰۰ تنی حدود ۵۰ میلیارد ریال هزینه دارد و کمک مسؤلان در سال حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغالزایی می‌تواند چرخ تولید را بچرخاند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.