مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: در ابتدای شکل گیری قرارگاه نان کامل، فقط ۵ واحد نان کامل پخت می کردند که اکنون تعداد این واحدها به ۱۵ واحد افزایش پیدا کرده است.
محمدی در حاشیه جلسه نان کامل و بازدید از کارخانه تولید آرد کامل قم گفت: اداره کل استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی، اتحادیه نانوایان و مدیران کارخانههای آرد در خصوص مشکلات تولید نان کامل در استان بحث و تبادل نظر کردند تا هرچه سریعتر نانواییها را به سمت پخت نان کامل سوق دهیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: از ظرفیت رسانه و فضای مجازی در فرهنگ سازی استفاده از نان کامل باید بهرهمند شویم.
امروز همچنین آسیاب سنگی تولید آراد کامل در قم رونمایی و فعال شد،مزیت این آسیاب این است که سبوس را از گندم جدا نمیکند تا فیبر موجود در آرد باقی بماند. این آسیاب توان تولید روزانه ۱۰ تن آرد کامل را دارد.
گفتنی است نان کامل، نانی است که ۱۰۰ درصد از گندم تهیه میشود.