سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرف پنج سال ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در استان اردبیل احداث می‌شود

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل از احداث۳۰۰ کیلومتر بزرگراه طی پنج سال آینده در استان خبر داد.

علی یوسف زاده گفت: پروژه راه ارتباطی کلور- درام یکی از پروژه‌های سخت و هزینه‌بر در منطقه جنوب استان است که با تکمیل و بهره‌برداری از آن امکان دسترسی مردم استان اردبیل به استان گیلان با استفاده از یک راه ایمن و عاری از گردنه‌های برف‌گیر فراهم خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل می گوید: هم‌اکنون این پروژه در قالب قطعه یک به طول ۱۷.۵ کیلومتر و قطعه ۲ به طول ۲۴.۵ کیلومتر با یک هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ریاست جمهوری در حال اجرا است.

معاون مهندسی ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل از کاهش میزان تصادفات جاده‌ای در این استان خبر داد و گفت: میزان تصادفات در جاده‌های استان نسبت به میانگین کشوری با توجه به طول راه‌ها در سطح پایینی است، اما همچنان سعی بر این است تا با افزایش ایمنی راه‌ها میزان تصادفات و تلفات کاهش یابد.

او می گوید: سالانه ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر بزرگراه در استان احداث می‌شود و براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پنج سال آینده ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در استان احداث خواهد شد.

یوسف زاده گفت: ۵۰ کیلومتر بزرگراه در استان اردبیل آماده بهره‌برداری است که با تامین ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای نصب گاردریل و سایر تجهیزات و علایم هشداردهنده، می‌توان این بزرگراه‌ها را به بهره‌برداری رساند.

او می گوید: امید است در سال‌های آینده با تامین تدریجی این منابع، شاهد توسعه بزرگراه‌های استان باشیم.

دو سوم تونل دوم گرده حیران حفاری شده است

معاون مهندسی ساخت اداره‌کل راه‌وشهرسازی استان اردبیل درباره احداث تونل دوم حیران گفت: احداث این تونل با پیشرفت خوبی در دست اجرا بوده و تاکنون دو سوم آن حفاری شده است.

از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر جاده استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است، از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.

اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.

هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران، صایین، کجل، نقدوز، الماس، لنگان، قره‌آغاج و اسالم در جاده‌های این استان قرار دارند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.