سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نتایج نظرسنجی از مدیر فناوری اطلاعات درباره رایانش ابری

۸۵۰ مدیر فناوری اطلاعات در یک نظرسنجی درباره فضای ابری شرکت کردند و نتایج جالبی از آن به دست آمد.

در حال حاضر تنها تعداد انگشت شماری از شرکت‌ها را می‌توان "تمام ابری" در نظر گرفت، البته به دلیل خدمات این شرکت‌های بزرگ، امروزه یک سوم شرکت‌ها "عمدتا ابری" هستند.‌ می‌توان گفت که تمام دنیای فناوری اکنون بر روی AWS، Azure یا Google Cloud و سایر ارائه‌دهندگان اجرا می‌شود. با این حال، در این مرحله، تنها هفت درصد از شرکت‌ها واقعاً تمام ابری هستند.

در این گزارش می‌خواهیم به بررسی نتایج یکی از نظرسنجی اخیر بپردازیم که از ۸۵۰ مدیر فناوری اطلاعات درباره فضای ابری گرفته شده است.

نیمی از مدیران مورد بررسی گفتند که کل محیط فناوری اطلاعات سازمان آن‌ها "برخی در فضای ابری، اما بیشتر در محل فیزیکی" ، در حالی که بیش از یک سوم (۳۴ ٪) گفتند که "بیشتر فضای ابری است، اما برخی در داخل است".

همچنین در بخش دیگری مشخص شده که برای گسترش فضای ابری یک مسئله وجود دارد و شرکت‌ها و سازمان‌ها برای کاهش شکاف مهارتی مجموعه، باید مهارت‌هایی را به آن‌ها آموزش دهند. گزارش شده بازخورد یک سوم مدیران، کمبود مهارت و تخصص در مدیریت ابر را نشان می‌دهد و ۳۰ ٪ مدیران، مشکل در یافتن کارکنان و متخصصان توسعه ابری را گزارش کرده اند.

در همان زمان، تقریباً ۸ نفر از هر ۱۰ نفر به طور متوسط ۳.۳ نقش و عملکرد جدید را به پروژه سرمایه گذاری ابری خود اضافه کرده اند. نقش‌های برتر اضافه شده شامل موارد زیر است:

  • مدیر سیستم (۳۳%)
  • معمار ابر (۳۰%)
  • معمار امنیت (۲۳%)
  • مهندس سیستم‌های ابری (۲۲%)
  • مهندس نرم افزار ابر (۲۲%)

در حال حاضر بسیاری از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، از خدمات مبتنی بر ابر استفاده می‌کنند. انتظار می‌رود که درصد شرکت‌هایی که بیشتر یا تمام زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را در فضای ابری دارند، از ۴۱ درصد امروز به ۶۳ درصد در ۱۸ ماه آینده، افزایش یابد.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که به‌طور میانگین در ۱۸ ماه آینده، سازمان‌ها تقریباً یک سوم (۳۲ درصد) از کل بودجه فناوری اطلاعات خود را به رایانش ابری اختصاص خواهند داد.

چالش‌های اصلی نیز کنترل هزینه‌های ابر (۳۶%)، حریم خصوصی داده‌ها و چالش‌های امنیتی (۳۵%) و فقدان مهارت و تخصص در امنیت ابری (۳۴%) گزارش شده است. وقتی از مدیران فناوری اطلاعات درباره الویت‌ها و انتظارشان از ارائه دهندگان ابری آینده یا فعلی پرسیده شد، تخصص امنیتی (۴۱ ٪) پیشتاز فهرست بوده و پس از آن قابلیت‌های مدیریت ابر (۴۰ ٪) و قابلیت‌های مدیریت هزینه (۳۸ ٪) در رده‌های بعدی قرار گرفتند.


بیشتر بخوانید


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.