سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد مصرفی مبنای تعیین قیمت اغذیه است

قیمت اغذیه در رستوران‌ها و ساندویچی‌ها بر اساس نوع مواد مصرفی در لیست قیمت ها تعریف و به تأیید اتحادیه اغذیه و چلوکباب می‌رسد.

محمود آبادی رئیس اتحادیه اغذیه و چلوکباب شهرستان بیرجند گفت: کار غذا در تمام کشور به این صورت است که نمی‌توان نرخ نامه مشخصی برای آن تعیین کرد و در تمام واحدهای اغذیه‌ای، لیست قیمت تعیین و در اختیار مشتری قرار می گیرد.

او گفت: از آنجایی که قیمت ماده اولیه هر روز در حال تغییر است و مواد اولیه بر اساس نوع و کیفیتشان قیمت‌های متفاوتی دارند، اغذیه ای‌ها لیست قیمت مخصوص خود را محاسبه می‌کنند و بعد از به تأیید رسیدن از سوی کارشناسان اتحادیه، می‌توانند در اختیار مشتریان قرار دهند.

محمود آبادی گفت: قیمت‌ها در لیست قیمت بر اساس مواد مصرفی، نوع و قیمت آن تهیه می‌شود.

برچسب ها: لیست قیمت ، چلوکباب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.