قرار داشتن شرکت آبوفاضلاب خوزستان در این لیست در حالی است که در سالهای اخیر مبالغ هنگفتی از محل صندوق توسعه ملی به آن اختصاص یافته و شهروندان از کندی پیشرفت پروژهها گلایه دارند.
آخرین خبر از اختصاص بودجه به شرکت آبوفاضلاب خوزستان در انتهای سال گذشته به نقل از استاندار خوزستان بود که گفت: برای تسریع بخشیدن به پروژه شبکه فاضلاب اهواز، ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این موضوع اختصاص دادیم که درحال حاضر نیز در اختیار شرکت آبفا خوزستان قرار دارد و ۲۷۰ میلیارد تومان نیز برای تامین آب شرب شهر و روستاهای استان اختصاص داده ایم.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی سال گذشته با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکتهای آب و فاضلاب استان خوزستان موافقت کردند.
محمد مولوی نماینده آبادان به عنوان متقاضی تحقیق و تفحص گفت: از اینکه مسائل استان خوزستان را هر هفته در صحن علنی مجلس فریاد می زنم، شرمنده ام. به نمایندگی از مردم بزرگ خوزستان می گویم از اینکه هر روز با یک مسئله در استان مواجهیم، خسته شده ایم. خوزستانی ها گدا نبوده و نیستند، بی وفا نبوده و نیستند، بی تعهد نبوده و نیستند، ولی چه کنیم که گرفتار مدیرانی هستیم که آسایش را از حوزستان گرفتند. از دولت مردمی آقای رئیسی خواهش میکنم و انتظار دارم که به صورت ویژه به استان خوزستان نگاه کنند آنچه امروز این مردم متحمل می شوند شایسته آنها نیست.
همچنین در مرداد ۱۴۰۰ دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان از شناسایی شبکه اختلاس، رشاء و ارتشاء و تحصیل مال از طریق نامشروع در شرکت آبفای این استان و بازداشت تعدادی از کارکنان این شرکت خبر داد.
به عقیده کارشناسان، عدم تغییر مدیران عامل وضع موجود در آبفای اهواز و خوزستان موجب پیچیدهتر شدن اوضاع آن شده و انتظار میرود دولت در این زمینه فورا اقدام کند.
سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی ۲۳ آبان سال گذشته از بانک مرکزی درخواست کرد تا بانکها و موسسات اعتباری هر سه ماه یک بار لیست ابربدهکاران بانکی خود را منتشر کند.
منبع: فارس