سرهنگ کارآگاه علی حسینی گفت: شخصی به هویت معلوم با در داشتن مرجوعه قضایی به این پلیس مراجعه و اظهار داشته که برداشت غیرمجاز از حساب بانکی وی صورت گرفته و علت آن نصب اپلیکیشن جعلی پیامک ابلاغیه ثنا میباشد که مراتب نیز در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
به گفته او با بررسیهای صورت گرفته توسط کارشناسان و اقدامات تخصصی انجام شده مشخص شد که متهم در اهواز میباشد و مخفیگاه وی در شهر اهواز مورد شناسایی قرار گرفت و با هماهنگی و اخذ دستور مقام قضایی، طی عملیاتی غافلگیرانه متهم دستگیر و برای ادامه تحقیقات به پلیس فتا انتقال داده شد.
رئیس پلیس فتا خوزستان می گوید: متهم در مواجهه با مستندات و ادله جمعآوری شده، به بزه ارتکابی خود اعتراف کرده و در تشریح شگرد مجرمانه خود گفت از طریق شبکه اجتماعی تلگرام با فردی ناشناس آشنا شدم و چهار حساب بانکی خود را در اختیار وی قرار دادم و ضمن ثبت نام در یک صرافی ارز دیجیتال، اقدام به برداشت اینترنتی از حساب شهروندان کرده و سپس مبالغ سرقتی را به ارز دیجیتال تبدیل و نهایتاً آنها را برداشت میکردیم.
این مقام مسئول می گوید: با توجه به اقرار صریح متهم به اتهام وارده؛ پرونده به دادسرا ارسال شد و متهم ضمن قرار مناسب صادره؛ روانه زندان گردید.
به گفته او یکی از مهمترین روشهای مجرمین سایبری در جرایم مالی فریب قربانیان جهت اخذ حسابهای بانکی آنان به عنوان حساب واسط برای انجام کلاهبرداری است، لذا کاربران باید از اعتماد بیجا و اجاره دادن کارت بانکی خود به دیگران خودداری کرده و از کلیک بر روی لینکهای مشکوک و نصب هرگونه نرمافزار ناشناخته پرهیز نمایند.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: این پلیس به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان است و درصورتی که کاربران با موارد مجرمانه و یا مشکوک مواجهه شدند میتوانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش فوریتهای سایبری پلیس فتا گزارش کنند.