سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش روش پخت قیمه بادمجان + فیلم

فیلمی از آموزش مراحل پخت خورش قیمه بادمجان مجلسی را مشاهده می‌کنید.

برای تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی به ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی، ۱۵۰ گرم لپه، ۵ عدد بادمجان، یک عدد پیاز نسبتا درشت، ۲ قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی، ۳ عدد لیمو عمانی،  ۳ عدد گوجه کوچک، زعفران دم کرده، ۱/۲ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ زردچوبه و ۱/۲ ق چ پودر دارچین نیاز داریم.

در ادامه، مراحل پخت این خورش را مشاهده می‌کنید.

 

 


بیشتر بخوانید


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۲۴ ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
عالی کاش فیلم های بیشتری از غذاهای این خانم که اسمشون رو نمیدونیم میزاشتن اسمشون چیه؟