سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تدوین اطلس سرمایه‌گذاری استان برای معرفی قابلیت‌ها و اولویت‌های توسعه‌ای

استاندار کرمانشاه از تدوین اطلس سرمایه‌گذاری استان برای معرفی قابلیت‌ها و اولویت‌های توسعه‌ای هر منطقه بر اساس سند آمایش سرزمینی خبر داد.

بهمن امیری مقدم گفت : تدوین اطلس سرمایه گذاری استان اقدامی مهم و مبتنی بر تجزیه و تحلیل داده‌های موثر برای تسهیل فرآیند تصمیم‌گیری و معرفی قابلیت‌های موجود با ارائه پیشنهاد‌های کارشناسانه و دارای امکان سنجی برای متقاضیان است.

به گفته استاندار کرمانشاه در مسیر جذب طرح‌های سرمایه گذاری، مسیر کار متقاضیان سرمایه گذاری را تسهیل خواهیم کرد و ضمن ایجاد تسریع در انجام امور اعلام می‌کنیم که در کرمانشاه از حمایت ویژه‌ای برخوردار خواهند شد.

این استان با داشتن محیطی بهره ور و مستعد بهشت سرمایه گذاری و فرصت‌های توسعه است، این استان با داشتن محیطی بهره ور و مستعد برای بهره گیری از ظرفیت‌ها و مزیت‌های درون استان در مسیر توسعه، قابلیت استفاده از جاذبه‌های گردشگری، مزیت اقلیم، آب، معادن، ذخایر نفت، گاز، قیر و صنایع بزرگ و نیل به پیشرفت بر اساس گذر از کشاورزی سنتی به مدرن به عنوان محور توسعه و جذب سرمایه گذاری در حوزه صنایع تبدیلی و زنجیره تکمیلی را دارد.

در سند آمایش سرزمین استان جهت گیری‌های کلی مسیر توسعه پایدار استان و مهمترین حوزه‌های فعالیت آن در یک افق بلندمدت متناسب با ظرفیت‌ها و محدودیت‌های استان ترسیم شده و تبیین راهبرد‌ها و ارائه اطلاعات لازم در حوزه سرمایه گذاری باید در اطلس نیز پیش بینی شود، به نحوی که این اطلس هوشمند و مبتنی بر اطلاعات مکانی و جغرافیایی نیز باشد.

در سال ١۴٠١ برای جذب سرمایه گذاری، رونق تولید، ایجاد اشتغالزایی پایدار برای هر یک از مناطق و شهرستان‌های استان تخصص‌ها و اولویت‌هایی لازم را مشخص کرده ایم که مبنای جهت دهی صحیح به منابع و تداوم توسعه با شناخت ظرفیت‌ها و بر پایه توانمندی‌های بومی و پشتیبانی ملی خواهد شد.

توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی با جذب اعتبارات ملی مهم ارزیابی می شود با توجه به ظرفیت‌های مناطق و شهرستان‌ها باید شهرک‌های صنعتی را در حوزه‌های مختلف گسترش دهیم تا مسیر سرمایه گذاری امن و ایمن با پشتیبانی لازم برای متقاضیان فراهم شود.

فعالیت واحد‌های تولیدی با ظرفیت کامل، احیای واحد‌های راکد، توسعه واحد‌های تولیدی موفق و افزایش ظرفیت واحد‌های نیمه فعال به منظور ایجاد اشتغال بیشتر توسعه استان با تکمیل زنجیره‌های ارزش اقتصادی و کشاورزی مبتنی بر موهبت منابع طبیعی، وجود ساختار اقتصادی متنوع و محیطی مساعد و رونق مرز‌ها و بازارچه‌های پویا و ایجاد شبکه لجستیکی پیشرفته شتاب خواهد گرفت. با توجه به همجواری با بخش عرب نشین و اقلیم کردستان عراق بستر رونق کالا‌های صادارت محوردانش بنیان را نیز ایجاد می‌کنیم.

سامانه متقاضیان کار و اشتغال در استان ایجاد می‌شود، افراد جویای کار در این سامانه ثبت نام خواهند کرد و از این پس طرح‌های اشتغالزا در هر حوزه‌ای از کشاورزی و صنعت گرفته تا گردشگری که در استان اجرا شود، ۷۰ درصد نیروی کار مورد نیاز این طرح‌ها باید از ثبت نام شوندگان در این سامانه تامین شود.

در مسیر تحول اقتصادی باید در زمینه تقویت فرهنگ کار و تلاش بر آموزش و مهارت آموزی بسیار کار شود تا ضمن بهبود فضای کسب و کار شرایط لازم را برای رشد و شکوفایی اقتصادی و تأمین نیروی انسانی خبره و ماهر فراهم شود تا امکان بهره مندی همه جوانان با انگیزه و پرامید از مزایای طرح عمرانی و اقتصادی فراهم شود .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.