محمد راضی جلالی گفت: پارک علم و فناوری در حوزههای مرتبط با مدیریت شهری دارای ۵۰ شرکت دانش بنیان است که میتوانند در عرصههای مختلف با رویکردهای مختلف ورود و به مجموعه شهرداری و شورای شهر کمک کنند.
به گفته او موضوع تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی مبحثی است که مقام معظم رهبری با توجه به نام گذاری شعار سال تاکید زیادی روی آن داشته اند؛ اگرچه این موضوع اولین توصیه ایشان در بیانیه گام دوم انقلاب و سخنان قبلتر ایشان نیز بوده است، با توجه به رویکردی که ایشان به مباحث اقتصادی داشته، راهبرد و مبانی کار را در همه عرصهها توسل به دانش بیان کرده اند.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان می گوید: بهره گیری از شرکتهای دانش بنیان میتواند با افزایش بهره وری بازه زمانی پروژهها را کاهش دهد، طبیعتا با کاهش بازه زمانی، مباحث مالی و هزینه کرد نیز مدیریت میشود، پارک علم و فناوری در حوزههای مرتبط با مدیریت شهری دارای ۵۰ شرکت دانش بنیان است که میتوانند در عرصههای مختلف با رویکردهای مختلف ورود و به مجموعه شهرداری و شورای شهر کمک کنند.
به گفته او در حوزه پسماند، بازیافت آن و تولید کود شرکتهای دانش بنیانی در استان وجود دارد که آماده همکاری در این زمینه هستند، به طور مثال جدا از بحث ضایعات و کود تولیدی از زباله، شیرآبهی ایجاد شده از زبالهها یک منبع بسیار خوبی از متان است که با بهره گیری درست از آن میتوان محصول ارزشمندی از آن بدست آورد.
این مقام مسئول گفت: علاوه بر حوزه پسماند، شرکتهای دانش بنیان میتوانند در بحث هوشمند سازی شهری به مدیریت شهری کمک کنند و در کنار آن میتوانیم گلخانههای هوشمند را اجرا و مدیریت کنند.
در حوزه ریرگزدها که بسیار پیچیده و مهم است در استان شرکتهای دانش بنیان وجود دارند که میتوانند با مدیریت شهری در این حوزه و همچنین انرژیهای نو و پاک همکاری داشته باشند، سامانههای شهروندی، کارتهای شهروندی، سیستمهای آبیاری مدرن و فضای سبز از جمله حوزههایی هستند که آمادگی لازم جهت همکاری وجود داد، در حوزه فضای سبز شرکتهای دانش بنیان گیاهانی غیر الرژیک و مناسب اقلیم اهواز کشت کرده اند که میتواند بحران فضای سبز و حواشی مربوط به کنوکارپوس را خاتمه دهد.