سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امیرعبداللهیان خبر داد

توافق اولیه درباره آزادسازی مطالبات مالی ایران نزد یکی از بانک‌های خارجی

وزیر خارجه گفت: توافقی در خصوص آزادسازی مطالبات مالی ما نزد یکی از بانک‌های خارجی به وجود آمده و روز گذشته هیأتی از یکی از کشور‌ها برای پیگیری مراحل اجرایی آن در تهران بود.

آقای حسین امیرعبداللهیان در نشست خبری مشترک خود با وزیر خارجه عراق گفت: در این خصوص مذاکراتی انجام و درباره زمان و چگونگی آزادسازی این مبالغ توافق اولیه‌ای را به عمل آورده‌ایم.

آقای سعید خطیب‌زاده سخنگوی دستگاه دیپلماسی ۲۲ فروردین در نشست خبری خود گفت: چارچوب لازم برای رفع مسدودی بخش قابل توجهی از منابع ارزی مسدودشده کشور، مشخص و مورد توافق قرار گرفته است.

او همچنین گفت که قرار است تا آخر هفته‌ یک هیات ارشد به این منظور به تهران سفر کند.

آقای علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت نیز گفته بود، «وصول مطالبات و تسویه بدهی کشورهای دیگر به دولت ایران، یکی از وظایف دولت و حقوق ملت است. اقداماتی که اخیراً و در شرایط تحریم برای آزادسازی منابع ارزی و دریافت مطالبات سال‌های گذشته در برخی کشورها صورت گرفته، در این چارچوب است.»

افزایش ۴.۵ برابری تبادلات تجاری بین ایران و عراق/ بر اهمیت لغو روادید زمینی بین دو کشور تاکید کردیم

رئیس دستگاه دیپلماسی در بخش دیگری از این نشست خبری گفت: امروز درباره موضوعات دوجانبه گفت‌وگو کرده‌ایم که از جمله آن موضوعات تأکید بر اهمیت لغو روادید زمینی بین دو کشور بود. امیدواریم در آینده نزدیک با توجه به فاصله گرفتن دو کشور از بحران و شرایط حاد ویروس کرونا قادر باشیم رفت و آمد‌های اتباع دو کشور را از طریق مرز‌های زمینی گسترش دهیم. صنعت توریسم میان دو کشور می‌تواند نقش مهمی در توسعه هرچه بیشتر مناسبات ایفا کند.

به گفته آقای امیرعبداللهیان، «امیدواریم طرف عراقی این موضوع را که اتباع دو کشور بتوانند با خودرو‌های شخصی و خانواده‌های خود به استان‌های دو کشور سفر سیاحتی و زیارتی داشته باشند، پیگیری کند. در ماه‌های آینده می‌توانیم روابط دو کشور را در عرصه‌های مختلف گسترش دهیم. در هفت ماه گذشته دولت سیزدهم، حجم مبادلات تجاری و همکاری‌های دو کشور ۴.۵ برابر افزایش پیدا کرده است.»

وزیر خارجه گفت: در این دیدار بر نقش مهم منطقه‌ای عراق تأکید و از نقش دولت عراق برای ایجاد تفاهم منطقه‌ای قدردانی کردیم. همچنین بر اهمیت گفت‌وگو‌های منطقه‌ای تاکید و از تلاش‌های دولت عراق برای از سرگیری گفت‌وگو‌های ایرانی - سعودی استقبال کردیم. امیدواریم منطقه ما شاهد ثبات، امنیت، پیشرفت و رفاه هرچه بیشتر باشد.

از تلاش‌های عراق برای از سرگیری گفت‌وگو‌های ایرانی - سعودی استقبال می‌کنیم

آقای امیرعبداللهیان همچنین گفت: در این دیدار بر نقش مهم منطقه‌ای عراق تأکید و از نقش دولت عراق برای ایجاد تفاهم منطقه‌ای قدردانی کردیم. همچنین بر اهمیت گفت‌وگو‌های منطقه‌ای تاکید و از تلاش‌های دولت عراق برای از سرگیری گفت‌وگو‌های ایرانی - سعودی استقبال کردیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی درباره آتش بس در یمن گفت: امیدواریم منطقه ما شاهد ثبات، امنیت، پیشرفت و رفاه هرچه بیشتر باشد. همچنین در این دیدار بر تحولات و استقبال از برقراری آتش بس در یمن و تاکید بر لغو محاصره انسانی و گفت‌وگو‌های یمنی - یمنی اتفاق نظر داشتیم.

به گفته او، «بر این موضوع که در سوریه بخش‌هایی از خاک این کشور در اشغال پایگاه‌های نظامی است مخالفت خود را اعلام می‌کنیم چرا که مردم سوریه باید در سایه استقلال و حاکمیت و تمامیت ارضی نسبت به آینده خود تصمیم‌گیری کنند.»

شناسایی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان را منوط به تشکیل دولت فراگیر می‌دانیم

امیرعبداللهیان گفت: در این دیدار درخصوص آخرین تحولات در افغانستان بحث و گفت‌وگو کردیم و از تشکیل دولت فراگیر با مشارکت همه اقوام در افغانستان هم حمایت می‌کنیم.

وزیر خارجه با بیان اینکه اتفاق ناگواری در مقابل سفارت ایران در کابل و سرکنسولگری در هرات رخ داد، گفت: دولت مرکزی افغانستان با اعزام والی هرات مراتب ناخرسندی و محکومیت این اقدام را به صراحت اعلام کرد.

به گفته او، «امروز هم جمع بزرگی از مردم و گروه‌های سیاسی افغانستان با حضور مقابل نمایندگی‌های ایران با تقدیم گل نشان دادند دشمنان مشترک دو کشور قادر نیستند با توطئه‌افکنی موجب بروز مشکلات و ناامنی در مرز‌های مشترک و روابط دو کشور شوند.»

امیرعبداللهیان گفت: جمهوری اسلامی ایران شناسایی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان را منوط به تشکیل دولت فراگیر در این کشور می‌داند.

وزیر خارجه عراق: تلاش داریم تا بتوانیم تسهیلات بهتری را به زائران ایرانی ارائه کنیم

آقای فواد حسین وزیر خارجه عراق نیز در نشست خبری مشترک با همتای ایرانی خود گفت: درباره مباحث دوجانبه گفت‌وگو کرده و هنگامی که درباره روابط دوجانبه صحبت می‌کنیم منظور ما روابط تجاری و اقتصادی است. همچنان که در همه نشست‌ها با هیأت ایرانی موضوع ثابت داریم و آن بحث زیارت عتبات مقدسه توسط ایرانی‌ها و چگونگی تسهیل این سفرهاست.

به گفته او، «سفر زیارتی بخشی از گفت‌وگو‌ها بود که بتوانیم تسهیلات بهتری را به زائران ایرانی ارائه کنیم.»

وزیر خارجه عراق گفت: امنیت ایران و عراق مرتبط با امنیت منطقه است. ایران و عراق دو کشور همسایه هستند و روابط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی با قدرت بین دو کشور وجود داشته و دارد. زمانی که مشکل امنیتی وجود داشته باشد باید راه گفت‌وگو را برای حل آن در پیش بگیریم. در‌ها برای گفت‌وگو باز است چه در بغداد و امیدواریم که این در‌ها در تهران باز باشد تا بتوانیم گفت‌وگو‌های فشرده‌ای را درباره مسائل امنیتی آغاز کنیم.

به گفته آقای فواد حسین، «برادران ایرانی برخی شکایت‌ها را درباره برخی مسائل امنیتی دارند و در گفت‌وگو‌ها صریحا صحبت کردیم. باید با صراحت در این باره صحبت کنیم و باید این مسائل را از راه‌های دیپلماتیک و از طریق گفت‌وگو حل کنیم و این مسائل را حل خواهیم کرد. همانطور که آقای وزیر اشاره کرد درباره مسائل منطقه‌ای و روابط ایران با کشور‌های حوزه خلیج فارس و نقش عراق در این زمینه و همچنین درباره گفت‌وگو‌های ایران و عربستان بحث و گفت‌وگو کردیم.»

وزیر خارجه عراق: امیدواریم از گفت‌وگوهای بسته و محرمانه ایران و عربستان به گفت‌وگوهای علنی برسیم

وزیر خارجه عراق در پاسخ به سؤالی درباره دور پنجم گفت‌وگو‌های ایران و عربستان نیز گفت: این گفت‌وگو‌ها ادامه داشته و برای مدتی متوقف شد. امیدواریم دور بعدی این گفت‌وگو‌ها بین ایران و عربستان برگزار شود. مشخص است که گفت‌وگو تا الان در چارچوب مشارکت دستگاه امنیتی دو طرف بوده است و از سمت ایران نمایندگانی از وزارت خارجه بوده‌اند، ولی چارچوب گفت‌وگو‌ها بین دستگاه‌های امنیتی بوده است. برخی مسائل وجود دارد که باید مطرح شود. امیدوارم بزودی نشست بعدی برگزار شود.

به گفته آقای فواد حسین، «گمانه زنی‌هایی درباره زمان آن مطرح شده است، ولی به صراحت نمی‌توانم درباره زمان نشست بعدی صحبت کنم، ولی طرفین این تمایل را دارند نشست‌های خود را ادامه دهند.»

وزیر خارجه عراق: آتش بس یمن یکی از دلایل از سر گیری گفت‌وگو‌های ایران و عربستان است

وزیر خارجه عراق گفت: امیدوارم بتوانیم به مراحل بعدی این گفت‌وگو‌ها برسیم و از گفت‌وگو‌های بسته و محرمانه به گفت‌وگو‌های علنی برسیم. وضعیت بعد از برقراری آتش بس در یمن سمت و سوی دیگری پیدا کرده است. آتش بس در یمن حاصل تلاش طرف‌های منطقه‌ای، یمنی و بین‌المللی بود و این آتش بس می‌تواند یکی از دلایلی باشد که می‌تواند زمینه از سرگیری گفت‌وگو‌ها را فراهم کند تا به گفت‌وگو‌های دیپلماتیک و غیرمحرمانه برسیم.

به گفته او، «بخشی از گفت‌وگو‌ها درباره مسائل منطقه‌ای بوده و عراق نقش پررنگی در این زمینه چه در سطح امنیتی و دیپلماسی داشته است.»

وزیر خارجه عراق: برای تشکیل حکومت فراگیر در افغانستان با ایران هم‌نظر هستیم

رئیس دستگاه دیپلماسی عراق گفت: وزیر خارجه ایران درباره افغانستان صحبت و دیدگاه جمهوری اسلامی ایران را در این زمینه بیان کرد. ما درباره افغانستان با ایران هم‌نظر هستیم که باید حکومتی فراگیر در این کشور تشکیل شود و این دولت دربرگیرنده همه اقوام و طرف‌های افغانستانی باشد، افغانستان نیازمند ثبات است.

به گفته او، «عراق از آتش بس در یمن استقبال کرده و از همه طرف‌هایی که در تحقق آتش بس نقش داشتند، قدردانی می‌کند. امیدواریم گفت‌وگو‌ها ادامه یابد تا راهکار مسالمت آمیز برای وضعیت یمن ایجاد شود و ملت یمن و منطقه که رنج زیادی متحمل شدند، رنجشان پایان یابد.»

وزیر خارجه عراق: نیازمند ثبات در سوریه هستیم

وی گفت: نیازمند ثبات در سوریه هستیم. ثبات در سوریه مستقیما بر ثبات در عراق تاثیرگذار است و عدم ثبات در سوریه تاثیر منفی بر وضعیت امنیتی در عراق خواهد داشت. با طرف ایرانی هم نظر هستیم که باید به سوریه کمک کرد تا بتواند امنیت، استقرار و ثبات را در کشورش برقرار کند و از همه تلا‌ش‌ها در این راستا حمایت می‌کنیم.

فؤاد حسین همچنین اعلام کرد که چند ساعت دیگر به گفت‌وگو‌ها بعد از افطار ادامه خواهیم داد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
ازدهن شغال دراوردند و گذاشتن توی دهان گرگ.خاک تو ملاجتون کنندبااین سیستتون.بمیرید که حالا هم باید به عراقیها التماس کنیم.
ناشناس
۰۸:۲۱ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
سران مملکت خاین هستند.
همه باید اعدام بشند
منصور
۰۸:۰۲ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
پیامکهای خوبی بلدم بنویسم // ولی میترسم روزه تان باطل بشه
ناشناس
۰۸:۱۱ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
بی تربیت نشو منصور
منصور
۱۳:۳۵ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
چشم
ناشناس
۰۷:۴۵ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
این همه آمریکا داره حسن نیت نشون میده باز هم اینها بهانه تراشی میکنن میگن آمریکا هنوز حسن نیت نشون نداده ، چند تا از پولهای بلوکه رو آزاد کرد کره ، عراق ... چرا توافق نمیکنین پس؟؟؟
ابراهیم پهلو
۰۷:۱۲ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
غرامت جنگ را از این عراق نامرد بگیرید بعدش هم این عربها را این قدر بالا نبرید اینها غیر خیانت چیزی بلد نیستند فقط مثل شاه باید اینها را خار وخفیف وسرکوب کرد.
ناشناس
۰۵:۳۰ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
اقتصاد منطق دارد، واردات کنترل شده و سالم (بدون رانت و فساد )- نقش سوپاپ اطمینان برای سلامت اقتصادی دارد- برای تولید داخل.
هر چند اساسا برخی کالا در ایران و در اغلب کشورها تولیدش توجیه اقتصادی ندارد و یا مزیت نسبی و امکاناتش نیست، و نباید مردم را در مشقت گذاشت مثل لپتاپ و موبایل، خودرو هم در ایران تیراژش اقتصادی نیست مثلا پلتفرم با چند صدهزار تولید، واردات دست دوم کالاها باید از راه قانونی و با گمرکات عوارض و مالیات منطقی مثل 10% باشد.
لاقل دو سوم مردم توان خرید وسایل نو ندارند، و این ظلم است یک پراید با 20 سال کارکرد پنجاه م ت بخرند در حالی میشود با همین مبلغ یک خودوری دست دوم خوب خارجی خرید.
آزادسازی وادات اجناس دست دوم یکی راههای معقول برای رفع نیاز مردم است، وگرنه قاچاق میشود و گران بدست مصرف کننده رسیده و در حالی دولت هم از سود مالیاتش بی نسیب است!//
کامنت منتشر شده برای حق ملت: طرح 5-5-10 واردات خودرو برایاقشار ضعیف: درخواست آزادی واردات خودرو دست دوم، زیر قیمت 5 هزار دلار، زیر 5 سال کارکرد، با مجموع گمرک و عوارض زیر 10% راه حل سریع و عادلانه برای رفع نیاز اقشار ضعیف که اکثریت ملت تشکیل میدهند. این طرح- با توجه توقف خودورهای اقتصادی مثل پراید-هیچ تهدیدی علیه خودورسازها و حتی مافیای ضد بشری و ظالم و خائن نیست!
ناشناس
۰۲:۰۱ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
خدا کنه پول نقد بهشون ندن و فقط اجازه خرید اقلام اساسی و مورد نیاز مردم را داشته باشن وگرنه اینا به ملت رحم نمیکنن و حیف و میل میکنن
ناشناس
۰۱:۳۵ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
آقای وزیر اگه بدت نیاد از اون خسارت هشت ساله جنگ هم یه حرفی بزن . پول ملت است ارث پدرتان نیست که ببخشید . چرا رهبری ورود نمی کنه؟
عشق منی رئیسی
۰۰:۲۰ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
از خوشحالی معاون وزیر اعلام کرد نان سهمیه بندی میشه و خودرو ۲۰ تا ۳۰ در صد گران شد و هزاران رقم کالا و خدمات دولتی روزانه گران میکنند، مردم ایران سکته نکند از این همه نعمت های الهی و دستاوردهای دولت سید محرومین ایت الله العظمی دکتر سید ابراهیم رئیسی
عبدالمجیدفتحی
۰۰:۱۳ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
چرا این مقدار قابل توجه را رقمش را نمیفرمایید تا ملت بداند چند درصد دارایی های ایران نزد همه بانکها ازاد میشود اگر بیش از ۵ درصد باشد شاهکار کردید خودتان را گول میزنید یا مردمرا ؟
ناشناس
۲۳:۲۵ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
مگه از همونجا مستقیم نمی تونن به حساب عراقی ها،لبنانی ها و سوری ها و بمنی ها و‌فلسطینی ها واریز کنن.؟!؟!
تنها
۲۳:۲۵ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
یه مدت بود اقا زاده ها کم پول شده بودن خوبه خرجی رسید ☺️
ناشناس
۲۲:۵۰ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
مبارک آقا زاده ها باشه! پول غارت بیت المال و اختلاسشون جور شد.
ناشناس
۰۳:۱۴ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
یا ایها الذین آمنو اجتنبوا کثیراً مِن الظّن انّ بَعْضَ الظّنِ اثمٌ
(541)

ترجمه آیه به نثر: ای کسانی که ایمان آوردید ازبسیاری از گمانها بپرهیزید، چرا که بعضی گمانها، گناه است.
ناشناس
۲۲:۱۳ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
به ایرانیهای بدبخت که هیچی نمیرسه.
مستقیم میره لبنان و یمن و ...
ناشناس
۲۱:۵۷ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
حالا این پولها که آزاد بشه خرج مردم ایران میشه؟!!
ناشناس
۲۱:۳۶ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
آزاد بشه یا نشه هیچ تاثیری بر معیشت مردم نداره ، اگر تحریم ها هم برداشته بشوند و پول همه دنیا را هم بیارن به ایران مردم همینند که هستند همین گرانی و همین بدبختی ، حتی اگر دارایی حضرت سلیمان را هم بیاورند همینه.
ناشناس
۰۳:۱۷ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
یا ایها الذین آمنو اجتنبوا کثیراً مِن الظّن انّ بَعْضَ الظّنِ اثمٌ

ترجمه : ای کسانی که ایمان آوردید ازبسیاری از گمانها بپرهیزید، چرا که بعضی گمانها، گناه است.
این گفته همان است که رسانه های غرب و دشمن ایران می گویند. .
احمد
۲۱:۱۲ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
چرا با وجود این حجم بالا از خبر خوب اقتصادی ، برنج و اکثر اقلام صد در صد گران می شود؟!
ناشناس
۰۴:۲۰ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
چون همه خبرفیک و دروغه
برای مهار دلاره
واقعیت چیز دیگه است
ناشناس
۱۳:۳۳ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
تا زمانی که این جماعت هستند ومردم دست از جهالت و مزخرفات برندارند هیچ امیدی به بهبودی نیست.ای مردم ایران .ای ازنژاد آریایی بیدارشوید وبیدار شوید