سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سپاه پاسداران پارک علم و فن‌آوری در تهران می‌سازد

رئیس سازمان جهاد خودکفایی نزسا گفت: قصد داریم مثل اصفهان در تهران نیز پارک علم و فناوری احداث کنیم و توافقاتی هم با معاونت علمی ریاست‌جمهوری داشته‌ایم.

پارک علم و فناوری محیطی است که در آن واحد‌های تحقیقاتی مستقل یا وابسته به سازمان‌ها و صنایع، مجتمع شده و زیر پوشش و حمایت قرار می‌گیرند تا به خلاقیت و نوآوری بپردازند.

این پارک‌ها با راه اندازی مراکز رشد، سازمان‌های نوآور را تقویت کرده و فرایند‌های زایشی را تسهیل می‌کنند.

تعمیق ارتباط بین دانشگاه‌ها، سازمان‌های تحقیقاتی، واحد‌های تولیدی و مراکز تصمیم‌گیری دولتی برای توسعه فناوری و علوم کاربردی، از جمله اهداف ایجاد و توسعه پارک‌های علم و فناوری است.

بیش از ۸۰۰ پارک علم و فناوری در بیش از ۵۵ کشور جهان از جمله ایران ایجاد شده که بیش از ۴۰ مورد از آن‌ها در کشورمان ساخته شده است.

به گفته آقای بهشتی معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری، افزایش تعداد مراکز رشد و مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری جزء برنامه‌های سال ۱۴۰۱ است.

سردار کوهستانی گفت: تقریباً از دو سال پیش با حمایت فرمانده نیروی زمینی سپاه، پادگان امام حسین (ع) اصفهان را که وسعت تقریباً ۵۰ هکتاری دارد، به امر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص دادیم و بدین ترتیب، این مجموعه با نام مجتمع دانش‌بنیان امام حسین (ع) فعالیت خود را آغاز کرد.

این مجتمع به وسعت ۴۹ هکتار که تا ۱۰ سال قبل کاربرد نظامی داشت با توجه به قرار گرفتن در محدوده شهری به مجتمع دانش بنیان تبدیل شده است.

مجتمع صنایع دانش بنیان امام حسین (ع) با ظرفیت راه اندازی ۲۰۰ شرکت دانش بنیان با بهره‌گیری از نیرو‌های نخبه دانشگاه و صنعت راه حل برون رفت از مشکلات نظامی و غیرنظامی را در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس سازمان جهاد خودکفایی نزسا همچنین گفت: سازمان جهاد خودکفایی نزسا برای بخش‌های غیرنظامی نیز فعالیت‌هایی را انجام می‌دهد به‌عنوان مثال مؤسسه شهید کریمی که در حوزه جنگ‌افزار و تجهیزات حوزه رزم زمینی فعالیت دارد، سفارشاتی را هم برای خودروسازان و سایر صنایع غیرنظامی کشور انجام می‌دهد و همین‌طور مؤسسه شهید زین‌الدین که در حوزه زرهی فعال است، علاوه بر تولید زره‌پوش‌های مورد نیاز، ماشین‌آلات مهندسی، ژنراتور برق و حتی برخی قطعات با فناوری بالا برای صنایع نظامی و غیرنظامی را هم تولید می‌کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ايراني
۰۹:۱۷ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱
كرونا ياب متسعان هم حاصل همين پارك ها نبود؟؟؟؟؟
با اين حلقه كه دور خودتون دست كردين هيچ وقت به پيشرف نميرسيد
ناشناس
۲۱:۵۶ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
سردار محترم,
لطفا مرحمت نمایید و یک گوشمالی به این اقشار مفسد مالی پولی که بیرحمانه و ازادانه با استفاده از امکانات دولتی به چپاول احتکار دلالی و گرانی کالاهای نیازمند مردم مشغولند بدهید. اینان جز ایجاد نارضایتی درمردم و بی اعتبار کردن حثیت نظام نفع دیگری در جامعه اسلامی نداشته و ندارند.
ناشناس
۱۵:۱۲ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
اجازه بدهید همه بیایند و طرح هاشون رو بدهند. شاید کسی دانشجو نباشه ولی طرح خیلی خوبی داره
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
تو شهر های دیگر بسازید بزارید جوانها مشغول بشن فقط تهران که فراوانه
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
خواهشا چند تا کارخونه خودروسازی هم بسازید و مردمو از شر این دو خودروساز ملعون نجات بدید
ناشناس
۲۲:۰۵ ۲۴ فروردين ۱۴۰۱
همین دو خودرو ساز معلون مگه الان دست کیه؟