جاکارتا، پایتخت اندونزی رستورانی در بین زمین و آسمان ساخته و نام آن را «سالنی در آسمان» گذاشته است.
مشتریان این رستوران با جرثقیل تا ارتفاع ۵۰ متری از سطح زمین بالا میروند تا صرف غذا در چنین ارتفاعی را تجربه کنند. این رستوران که حدود ۱۰ روز پیش کار خود را آغاز کرد اولین رستوران در اندونزی است که مشتریان را با جرثقیل بالا میبرد.
مشتریان رستوران با کمربند و حفاظ ویژه به صندلی خود متصل میشوند. هر کدام از هشت میز این رستوران چهار صندلی دارد.
بیشتر بخوانید
خدا پدر تون رو بیامرزه میخوایی یه غذا بخوری بشین رو زمین مثل آدم
این چه کاری
مثلآ هیجان !!!!!