سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان كشتا يا خلفا + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه نان كشتا يا خلفا را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت نان كشتا يا خلفا دعوت کرد.

برای تهیه این نان محلی گیلانی خوش طعم احتیاج داریم به:

آرد گندم: سه پیمانه، آرد برنج: نصف پیمانه، پوره کدوحلوایی: ۱ تا ۱/۵پیمانه، شکر: ۱/۴پیمانه، نمک: نوک ق چ، پودر شنبلیله: ۱/۵ق غ

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله نان كشتا يا خلفا را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.