سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار سیستان و بلوچستان:

قرارگاه جهادی خیران باید در سیستان و بلوچستان تشکیل شود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گروه‌های جهادی، خیرین و نهادهای انقلابی که در استان کار می‌کنند در قالب قرارگاه جهادی گردآوری شوند.

 حسین مدرس خیابانی  در نشست اعضای موسسه هاسب، خیرین و گروه‌های جهادی و مدیران مرتبط  گفت: خیرین و گروه‌های جهادی و همچنین نهادهای انقلابی متعدد در سطح استان فعالیت می‌کنند و در پهنه ها و حوزه‌های مختلف کارهای عام المنفعه انجام می‌دهند که متاسفانه بانک اطلاعاتی کامل از این گروه‌ها و نوع اقداماتی که انجام می دهند وجود ندارد.

او گفت: اقدامات انجام شده توسط این گروه ها در سیستان و بلوچستان باید به صورت هدفمند اجرا و عملیاتی شود.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:  در راستای شناسایی و هدفمند کردن اقدامات گروه های جهادی و خیرین قرارگاه خیرین تشکیل شود.

او  گفت: این قرارگاه موظف به اجرای چهار وظیفه است و در مرحله اول باید بانک اطلاعاتی یکپارچه از آمار گروه‌های جهادی و خیرین که در استان کار می‌کنند گردآوری شود.

مدرس خیابانی  گفت: دومین وظیفه قرارگاه جهادی، تعیین پروژه‌های اولویت‌دار استان است که مشخص شود کدام پروژه و در کدام شهرستان اولویت اجرا دارد و در اجرای پروژه ها تداخلی بین دستگاه‌های دولتی و گروه‌های جهادی ایجاد نشود.

او می گوید: گروه‌های جهادی و خیران در حوزه‌های مختلف همچون مدرسه سازی، آموزش، ایجاد اشتغال، شیلات و صیادی فعالیت دارند اما آنچه که به طور خاص برای استان اولویت دارد ساخت فضاهای آموزشی و مدرسه سازی، ساخت فضاهای بهداشتی و درمانی و مبحث آبرسانی به روستاها است که باید خیران به طور ویژه در این حوزه‌ها ورود کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:  سومین توقعی که از قرارگاه جهادی متصور است هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی است چرا که خیران زیادی وجود دارند که کارهای عام‌المنفعه در حوزه‌های مختلف انجام می دهد اما به دلیل عدم هماهنگی با دستگاه های اجرایی با مانع روبرو می شوند. لذا قرارگاه به عنوان رابط در بین دستگاه های اجرایی و خیرین هماهنگی لازم برای امور اداری را انجام دهد.

او گفت: یکی دیگر از وظایف قرارگاه جهادی رصد و پایش اجرای پروژه ها و پایش درصد پیشرفت فیزیکی آن ها و بررسی آثار و نتایج اجرای این پروژه هاست.

مدرس خیابانی گفت: فرمانداران طی یک هفته گروه‌های جهادی و خیران که در سه حوزه مدرسه سازی بهداشت و درمان و آبرسانی در سطح هر شهرستان کار می‌کنند شناسایی و بانک اطلاعاتی جامع مربوطه را ارائه دهند تا مشخص شود در کل استان چه تعداد گروه فعال وجود دارد.

او گفت: گروه‌های جهادی نیز باید شناسنامه‌دار باشند و برای انجام امور جهادی تاییدیه از قرارگاه قدس داشته باشند تا به عنوان گروه جهادی شناخته شوند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.