سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۸ راهکار که می‌توانند به شما برای زنده ماندن در شرایط سخت کمک کنند

در این گزارش راهکار‌هایی برای نجات جان خود و اطرافیانتان در شرایط اضطراری و بحرانی، ارائه شده است.

زنده ماندن، دوام آوردن و خود را از مهلکه نجات دادن کاری است که افراد در شرایط بحرانی به دنبال انجام آن‌ها هستند. در این گزارش چند نکته‌ی بسیار مهم برای زنده ماندن در شرایط سخت با شما در میان گذاشته شده است.

۱- هنگام طوفان و رعد و برق مچ پایتان را بگیرید

اگر هنگام رعد و برق بیرون از خانه بودید و پناهگاه مناسبی نداشتید، باید پاهایتان را به هم بچسبانید و مچ پایتان را بگیرید و تا جای ممکن سرتان را پایین بیاورید. با این کار، برق راه سریع تری برای رد شدن از بدن تان و رسیدن به زمین پیدا می‌کند. به یاد داشته باشید که ماندن زیر درخت و یا خوابیدن روی زمین راهکار‌های خطرناکی هستند.

۲- برای بهبود خارش ناشی از لمس پیچک سمی در وانی از آب و صابون حمام کنید

حمام با آب ولرم می‌تواند روغن پیچک سمی را که باعث سوزش پوست می‌شود بزداید. می‌توانید یک فنجان بیکینگ پودر هم به آب اضافه کنید تا خارش کمتر شود. اما اگر التهاب پوستی شدید بوده و تب و ورم همراهش باشد و بخش زیادی از بدن تان را در بر گرفته باشد، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

۳- هنگام وقوع سیل در آبی که عمق آن بیش از ۱۵ سانتی متر است قدم نگذارید

۱۵ سانتی متر آب همان میزان عمقی است که می‌تواند تعادل شما را بر هم زده و شما را با خودش ببرد. ۳۰ سانتی متر سیلاب نیز می‌تواند ماشین تان را با خود ببرد. پس حتی اگر به نظر نمی‌رسد عمق یا سرعت آب زیاد باشد، نباید به آن وارد شوید.

۴- هنگام آتش سوزی شدید در ارتفاع پایین باقی بمانید

چیزی که شاید خیلی افراد ندانند این است که آتش سربالایی سریع‌تر حرکت می‌کند. در حقیقت به ازای هر ۱۰ درجه سراشیبی، سرعت آتش می‌تواند ۲ برابر شود؛ بنابراین هنگام وقوع آتش سوزی باید از رفتن به ارتفاع خودداری کنید و یا اگر بر روی تپه بودید، به سمت سراشیبی با سطحی پایین‌تر بدوید.

۵- طریقه‌ی دوام آوردن در طوفان شن را فرا بگیرید

دوره کمک پرستاری یکساله با امکان معرفی به بیمارستان‌ها اگر در موقعیتی گیر کردید که طوفان شن در حال نزدیک شدن به شما بود و نمی‌توانستید در ماشین یا پناهگاه منتظر تمام شدنش بمانید، یک درخت یا تخته سنگی بزرگ پیدا کنید و پشتش پناه بگیرید. بینی و دهان تان را با تکه‌ای پارچه بپوشانید و صبر کنید تا طوفان فروکش کند. بهتر است اگر برایتان مقدور بود، پارچه را نمناک کنید.

۶- بهترین جا برای پناه گرفتن هنگام طوفان را بشناسید

چیزی که باید به خاطر بسپارید این است که تا جای ممکن چند دیوار بین خود و طوفان فاصله بیندازید و در پایین‌ترین طبقه بمانید. بهتر است خودتان را با یک تشک بپوشانید یا زیر یک میز بخزید. اگر در ساختمانی چندطبقه هستید، سعی کنید به یاد بیاورید در طبقه‌ی بالا چه چیزی قرار دارد تا زیر چیزی سنگین که احتمال سقوطش وجود دارد، قرار نگیرید.

۷- به طریقه‌ی درست در آب بپرید

اول باید جایی را پیدا کنید که سنگ و چیز‌های دیگر آن جا نباشد و فرود در آن بی خطر است. هنگام پرش باید کمرتان را کمی قوس بدهید و دست‌ها را بالای سر قرار داده و انگشت‌های پایتان را رو به پایین بگیرید. وقتی داخل آب شدید، هر چه سریع‌تر دست‌ها و پا‌ها را از هم فاصله بدهید تا از سرعت تان کاسته شود. این کار به ویژه هنگامی که نمی‌دانید آب چقدر عمق دارد مفید است.

۸- با استفاده از بطری آب و قوطی نوشابه، آب شور را به آب قابل آشامیدن تبدیل کنید

برای این کار باید سر قوطی نوشابه را ببرید و آن را از آب شور پر کنید. سپس پایین یک بطری پلاستیکی بزرگ‌تر را بریده و لبه اش را به سمت بالا تا کنید. قوطی نوشابه را درون بطری قرار داده و آن‌ها را توی آفتاب بگذارید و منتظر بمانید. آب تبخیر خواهد شد و پس از تبدیل دوباره به آب، دیگر شور نخواهد بود.

منبع: روزیاتو

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.