سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاثیر گرمای هوا در طول شب در مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی

افزایش دمای هوا در طول شب‌های تابستان می‌تواند خطر مرگ و میر ناشی از بیما‌ری‌های قلبی را در افراد کهنسال افزایش دهد.

شب‌های گرم تابستان می‌توانند باعث افزایش تعریق و کاهش کیفیت خواب انسان شوند. تغییرات اقلیمی و گرم‌تر شدن هوا طی سالیان اخیر باعث ثبت رکورد‌های جدیدی از دما در مناطق مختلف جهان شده است. فارغ از تاثیرات محیطی گرمای هوا، این موضوع می‌تواند به طور مستقیم سلامت انسان را به مخاطره بیندازد.

یافته‌های جدید دانشمندان بریتانیایی نشان می‌دهند افزایش جزئی درجه حرارت هوا در شب‌های تابستان خطر بروز سکته قلبی در مردان بالای ۶۰ سال را افزایش می‌دهد. محققان دریافتند افزایش درجه هوا به طور مستقیمی با بروز بیماری‌های قلبی- عروقی ارتباط دارد.

در این مطالعه دانشمندان اقدام به بررسی بیش از ۴۰ هزار مورد مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی در زنان و مردان در انگلیس و ولز بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۵ کردند. آن‌ها مشاهده کردند با یک درجه سانتی گراد افزایش دمای هوا در شب‌های تابستان به میزان ۳.۱ درصد خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی در مردان بین ۶۰ تا ۶۴ سال افزایش می‌یابد. با این حال، در سایر زنان و مردان کهنسال‌تر از این سن این موضوع کمتر تاثیرگذار بوده است.

تحقیقات مشابه در منطقه کینگ کانتی نیز نشان داد یک درجه سانتی گراد افزایش دمای هوا باعث رشد ۵ درصدی خطر مرگ به دلیل بیماری‌های قلبی در مردان زیر ۶۵ سال شد. محققان می‌گویند ارتباط مستقیمی میان دمای هوا تابستان به ویژه در طول شب و بروز مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌های قلبی – عروقی وجود دارد.

این موضوع از آن منظر نگران کننده است که در سال‌های اخیر درجه حرارت مناطق مختلف بریتانیا در طول تابستان بالاتر از روز‌های آن بوده است. دانشمندان اگرچه به ارتباط میان درجه حرارت هوا و بیماری‌های قلبی پی‌ برده اند، اما هنوز این موضوع از منظر سن و جنسیت نیازمند تحقیقات بیشتر است.

منبع: وب ام دی


بیشتر بخوانید


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.