سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری تمرین‌های دریایی در رزمایش مرکب آیونز ۲۰۲۲

تمرین عملیات کمک پزشکی و نجات نفرات مضطر در دریا در راستای تمرین‌های دریایی در رزمایش مرکب آیونز ۲۰۲۲ انجام شد.

 در دومین روز از رزمایش مرکب دریایی آیونز(آیمکس ۲۰۲۲ )، یگان‌های شرکت کننده؛ عملیات امداد و کمک پزشکی و نجات فرد مضطر در دریا(آدم به دریا) را تمرین کردند.

رزمایش مرکب دریایی آیونز (آیمکس ۲۰۲۲) با حضور نیرو‌های دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هندوستان، بنگلادش و کشور‌های حاشیه اقیانوس هند و نظارت ۱۴ کشور عضو آیونز، پس از برگزاری نشست‌های توجیهی، کارگاه‌های آموزشی و بازدید از ناوگروه‌های طرفین، از بامداد دیروز در بندر گوا کشور هند آغاز شد.

در ادامه برگزاری رزمایش مرکب دریایی آیونز (آیمکس ۲۰۲۲)؛ شب گذشته، عملیات مخابره با چراغ در شرایط اضطرار ارتباطی در دریا، در سکوت مطلق رادیویی و در حالت قطع ارتباطات الکترونیکی بین ناوشکن‌های نیرو‌های دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هند، فرانسه و بنگلادش با موفقیت انجام و در ادامه ناو‌های شرکت کننده در رزمایش، به فرماندهی ناوشکن تمام ایرانی دنا به گشت زنی دریایی شبانه در پهنه آب‌های اقیانوس هند پرداختند.

 ناخدایکم فرهاد فتاحی فرمانده ناوگروه نیروی دریایی ارتش در رزمایش آیونز ۲۰۲۲ گفت در این مرحله از رزمایش و در راستای تمرین عملیات امداد و کمک پزشکی، درخواست کمک پزشکی از سوی ناوبالگردبر میسترال نیروی دریایی فرانسه، به ناوشکن جمهوری اسلامی ایران دنا ارسال شد که سریعا تیم پزشکی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط یک فروند قایق تندرو بومی به‌سوی ناوبالگردبر فرانسوی اعزام و فرد مصدوم مورد معاینه و مداوای تیم پزشکی قرار گرفت.

به گفته فتاحی در ادامه عملیات نجات فرد مضطر در دریا (آدم به دریا) انجام شد که در این مرحله نیز پس از درخواست ناو نیروی دریایی فرانسه، فردی که به دریا سقوط کرده بود توسط تیم غریق نجات نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران از دریا نجات یافته و پس از انتقال به ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «دنا» و انجام معاینات پزشکی به ناو فرانسوی تحویل شد.

این رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۲ در ۴۰ مایلی شهر گوا و به عمق ۱۰۰ مایل انجام می‌شود.

اجلاس کشورهای حاشیه‌ی اقیانوس هند، اقدامی داوطلبانه جهت افزایش همکاری‌های دریایی مابین نیروهای دریایی کشورهای ساحلی اطراف منطقه اقیانوس هند با استفاده از ایجاد مجمعی آزاد و جامع برای بحث و تبادل اطلاعات مرتبط منطقه‌ای می باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.