سید مهدی میرجهانیان گفت: بازرسیهای نوروز امسال براساس دو محور اساسی انجام شد؛ یکی رعایت شیوه نامههای بهداشتی کرونا و دیگری شیوه نامههای بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بود.
امسال باتوجه به حضور چشمگیر مسافران نوروزی در اصفهان، همچون سایر نقاط کشور، میزان رعایت شیوه نامههای بهداشتی بسیار پایین آمد و اصلا چیزی که انتظار میرفت اتفاق نیفتاد.
اومی گویدرعایت شیوه نامههای بهداشتی به زیر ۳۰ درصد رسید، که هم اکنون مسافرانی از نقاط مختلف کشور در استان و به ویژه شهر اصفهان حضور دارند، ضمن اینکه استانهای دیگر مثل تهران، مشهد، شیراز و ... نیز همین وضعیت را دارند که میتواند وضعیت بدی را رقم بزند.
از دیروز دو شهرستان استان قرمز شدندکه درحال حاضر وضعیت رعایت شیوه نامههای بهداشتی کرونا اصلا مورد رضایت ما نیست.
به گفته میرجهانیان با وجود تمام توصیههای بهداشتی، متاسفانه در دید و بازدیدها، میهمانیها و اماکن گردشگری و سربسته همچون رستورانها، میزان پایبندی به شیوه نامههای بهداشتی بسیار ضعیف است. باتوجه به اینکه دیگر چیزی به نام محدودیت کرونایی نخواهیم داشت و محدودیتهای هوشمند داریم، مردم باید توجه بیشتری به رعایت شیوه نامههای بهداشتی داشته باشند و بدانند هنوز خطر ابتلا به کرونا وجود دارد.
واکسیناسیون نباید باعث شود مردم فکر کنند دیگر نیازی به استفاده از ماسک و رعایت سایر شیوه نامههای بهداشتی نیست، چون به راحتی وضعیت رنگ بندی شهرها تغییر میکند و بیماری اوج میگیرد؛ بنابراین به مردم توصیه میشود به ویژه در مکانهای سربسته، شیوه نامههای بهداشتی همچون استفاده از ماسک و فاصله گذاری را رعایت کنند و اگر نوبت واکسیناسیون آنها رسیده حتما اقدام کنند. همچنین با کوچکترین علامت بیماری، در مکانهای سربسته و مهمانیها حضور پیدا نکنند و باعث ابتلای افراد دیگر به کرونا نشوند.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان همچنین به بازرسی و نظارت بر رعایت موارد بهداشتی در ایام نوروز اشاره کردو گفت: بازرسی از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی در دو شیفت و با ۸۰ اکیپ انجام و این مراکز رصد و پایش میشوند.
میرجهانیان گفت: از اول فروردین تا دو روز قبل، ۲۵ تن مواد غذایی غیرمجاز، فاسد، تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف را تنها در شهر اصفهان جمعآوری کردیم.
منبع:ایسنا