سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت گردشگری خوراک هرمزگان در برنامه دست‌پخت معرفی می‌شود

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: ظرفیت گردشگری خوراک این استان ساعت ۲۰ روز پنج‌شنبه ۱۱ فروردین در برنامه دست‌پخت شبکه یک سیما معرفی می‌شود.

فائقه اتابک گفت: این برنامه در راستای معرفی گردشگری خوراک و غذاهای محلی هرمزگان به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این استان روی آنتن می‌رود.

وی گفت: ۱۲ بانوی هرمزگانی در این برنامه با پوشش سنتی به معرفی گردشگری خوراک و غذاهای بومی هرمزگان می‌پردازند تا جنبه دیگری از جاذبه‌های گردشگری این استان به جامعه معرفی شود.

وی درادامه گفت: تنوع خوراک در این استان بسیار بالا بوده که نیاز است انواع مختلف آن به جامعه معرفی شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: مسابقه آشپزی دست‌پخت ویژه نوروز ۱۴۰۱ روز پنج‌شنبه ۱۱ فروردین ساعت ۲۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

انتهای پیام /چ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.