غلامرضا مرتضوی گفت: بر اساس اعلام آمار سامانههای تردد شمار اداره راهداری و حمل و نقل جادهای بیش از ٣٠ هزار تردد خودروهای عمومی و شخصی از ٢٧ اسفند ماه تاکنون در مسیرهای ورودی شهرستان ثبت شده است.
به گفته مرتضوی، بعد از گذشت ۲ سال و با وجود بهتر شدن شرایط و وضعیت بیماری کرونا شاهد افزایش تعداد سفرها در شهرستان هستیم.
تعداد ترددهای سال گذشته در مدت مشابه ٢٣ هزار تردد بود که امسال ٣٠ درصد افزایش یافته است.
دستگاههای خدمات رسان شهرستان برای استقبال از میهمانان در این ایام در آماده باش کامل هستند.
سنقروکلیایی شهرستانی با قدمت تاریخی
شهرستان سنقروکلیایی دارای قدمت تاریخی است و بسیاری از روستاهای آن با توجه به اسامی آنها مربوط به دوره مادها و دارای قدمت چند هزار ساله است و شهر سنقر نیز قبلا“ قریه بوده که بعد از حمله مغول و ویرانی دینور رو به آبادانی رفته است.
در زمان صفویه شهرستان اسدآباد که آن زمان چاردولی نام داشت و تعدادی دیگر از مناطق جزو شهرستان سنقروکلیایی بود و این شهرستان به عنوان مرکز بخشی از حاکمیت مطرح بود و بر اساس آنچه در تاریخ نامهها و دایره المعارفها آمده است این شهرستان مکانی برای تأمین نیرو جهت حکومت بود و در رابطه با تأمین نیرو برای مقابله با تجاوزبیگانگان سهم قابل توجه داشته است.
در این شهرستان آثار تاریخی متعددی وجود دارد که مهمترین آنها بقعه مالک است. مالک از سرداران سلاجقه مربوط به حدود ۶۰۰ سال پیش است که بقعه موجود با معماری عصر سلجوقیان به صورت یک هشت ضلعی با کتیبه آجری در محدوده شهر ساخته شده است.
در این شهرستان جاذبههای طبیعی متعددی وجود دارد که به عنوان مراکز تفریح و تفرّج از قابلیتهای بسیار بالایی برخــوردار هستند که از جمله آن میتوان به ارتفاعات بدر و پریشان اشاره کرد.
ارتفاعات بدر و پریشان با ۳۶۰۰ متر ارتفاع و ارتفاعات دالاخانی و قله سهیل با ۳۸۵۰ متر ارتفاع که از جمله ارتفاعات مهم کشوری در ارتباط با کوه نوردی بشمار میروند، کوههای مذکور دارای پناهگاه هستند.
همچنین سرابهای متعددی در این شهرستان وجود دارد که دارای چشم اندازهای زیبایی هستند.
سراب «گزنهله» با دبی ۶۴۳ لیتر آب در ثانیه (در مهرماه ۶۷ لیتر در ثانیه و در فروردین ماه ۴۳۱۱ لیتر در ثانیه) که در ورودی و جنوب شهر واقـــع و دارای مناظر بسیار زیبا است و منشاء آن آبهای فرو رو کوهستان دالاخانی است.
سراب «گلویج» نیز با دبی ۸۵ لیتر در ثانیه (مهرماه ۱۶ لیتر و فروردین ماه با ۳۴۰ لیتر در ثانیه) سراب «چرمله» با دبی ۱۸ لیتر در ثانیه (مهرماه ۱ لیتر و فروردین ماه با ۵۳ لیتر در ثانیه) از دیگر سرابهای این شهرستان است.
سنقر و کلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.