سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشد شاخص‌های اقتصادی کاشان در سال ۱۴۰۰

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان گفت: وصول بیش از ۲۶۹ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی در سال ۱۴۰۰ نشان دهنده رشد شاخص‌های اقتصادی این شهرستان است.

مسعود خاندایی گفت: نرخ مالیات بر ارزش افزوده همان وجه پرداخت شده مردم به صورت غیر مستقیم در سال ۱۴۰۰ در حوزه کالا‌ها و خدمات نسبت به سال قبل آن ۲.۳ برابر شده است.

او می‌گوید: واریز ماهیانه مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی از طریق اداره دارایی به حساب شهرداری‌ها مهمترین و پایدار‌ترین درآمد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها است که شهرداری کاشان در سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۰۰۲ میلیارد ریال درآمد مستقیم از این محل کسب کرده است.

به گفته او، کاشان همچنین در بحث دانش بنیان و تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامگذاری شعار سال توانست سال گذشته جرثقیل ۵۰ تن دانش بنیان و ۳۱ هزار قطعه تحریمی را با روش مهندسی معکوس تولید و بومی سازی کرد و یک نمونه آزمایشی آن هم به فروش رسید.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری کاشان گفت: کاشان با وجود ۱۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان از شرکت‌های مهم به راحتی می‌تواند شعار سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» را به ویژه در حوزه کشاورزی با قابلیت صنعت گلاب، عرقیات و اسانس با تشکیل کارگروهی با عنوان دانش بنیان عملیاتی کند.

خاندایی همچنین گفت: ۳۹ شهرستان کشور عنوان ویژه را دارند، ولی فقط شهرستان‌های مشهد و تهران در وزارت کشور از مزایای آن استفاده می‌کنند.

او می‌گوید: کاشان غیر از تابلوی فرمانداری ویژه هیچ مزایایی ندارد و تفاوت فرمانداری ویژه با غیر ویژه در شهرستانی که رتبه ۱۳ شاخص‌های اقتصادی کلان در بین ۳۱ استان را دارد مشخص و ملموس نیست.

به گفته او، رتبه اول کشوری کاشان در استفاده از صفحه (پنل) خورشیدی نیز برای صید انرژی و منابع مالی، صادرات ۵۲۰ میلیون دلاری غیر نفتی کاشان، رتبه اول پرداخت تسهیلات مربوط به کرونا و رشد بی نظیر اشتغال از دیگر دستاورد‌های کلان اقتصادی کاشان در سال گذشته است.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری کاشان گفت: معاونت برنامه ریزی و اقتصادی فرمانداری ۳۶ حوزه و وظیفه در قالب کارگروه‌های از جمله مختلف کارگروه رفع موانع تولید و ستاد تسهیل را دارد که نتیجه آن افزایش صادرات؛ درخواست و تقاضا برای نیروی انسانی فنی و خدمات و حتی برای افراد متخصص و تحصیل کرده در حوزه‌های صنعت معدن و تجارت و همچنین حوزه خدمات گردشگری بوده است.

به گفته او ۱۶ هزار واحد صنفی فعالیت و ۸۵ هزار بیمه شده تامین اجتماعی در کاشان وجود دارد.

برچسب ها: رشد اقتصادی ، کاشان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۳۶ ۰۷ فروردين ۱۴۰۱
هرکس فهمید متن خبر چی میگه به منم بگه، از بس گنگه