سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش تست سلامت باتری در گوشی های اندرویدی

آموزش سلامت باتری در گوشی های اندروید را می توانید در گزارش مطالعه کنید.

باتری یکی از مهمترین قطعات سخت افزاری تجهیزات الکترونیکی مانند گوشی‌های هوشمند است، چرا که بدون وجود باتری سایر قطعات نیز عملاً بلااستفاده خواهند شد. در مورد گوشی‌های تلفن همراه، یکی از مواردی که همواره خریداران به آن توجه دارند، طول عمر باتری است. در واقع، هیچ کس دوست ندارد که در میانه روز و هنگامی که دسترسی به اتصال برق ندارد، به یکباره با اتمام شارژ باتری مواجه شود. البته باید توجه داشت که سلامت باتری هم به اندازه طول عمر آن مهم است و حتی اگر گوشی شما فعلاً با مشکل نگهداری شارژ روبرو نیست، باید از سلامت باتری نیز اطمینان داشته باشید.

متأسفانه برخلاف گوشی‌های آیفون، در دستگاه‌های اندرویدی تست سلامت باتری روند چندان ساده‌ای ندارد و در برخی مواقع مجبور به استفاده از اپ‌های شخص ثالث خواهید بود. اما در هر حال، این کار خیلی هم سخت نیست و اگر در ادامه مقاله با دیجی رو همراه باشید، شیوه کار را به صورت گام به گام آموزش خواهیم داد.

تست سلامت باتری در گوشی‌های سامسونگ

شرکت کره‌ای سامسونگ یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان گوشی‌های اندرویدی است و خبر خوب اینکه یک برنامه ویژه با نام Samsung Members بر روی گوشی‌های این شرکت وجود دارد که به کمک آن می‌توانید از میزان سلامت باتری گوشی مطلع شوید. البته، اگر به هر دلیلی این برنامه را در گوشی خود نصب شده ندارید، می‌توانید با مراجعه به گوگل پلی استور آن را دانلود کنید.

ابتدا باید صفحه را از لبه بالایی آن به سمت پایین بکشید تا کشوی مربوط به تنظیمات سریع باز شود. پس از آن نیز باید با لمس آیکون چرخ دنده وارد صفحه تنظیمات گوشی شوید.

در مرحله بعد، صفحه را به پایین بروید و روی گزینه Battery and Device Care لمس کنید.

حالا باید گزینه Diagnostics را از بخش Additional Care انتخاب کنید.

با این کار برنامه Samsung Members اجرا خواهد شد که چندین آیکون مختلف را برای تست بخش‌های مختلف گوشی در اختیارتان می‌گذارد. بر روی آیکون Battery Status لمس کنید. دقت کنید که اگر برای بار اول بار روی این آیکون لمس می‌کنید، هیچ علامت چک مارک آبی رنگی را مشاهده نخواهید کرد (برخلاف تصویر زیر).

حالا می‌توانید اطلاعاتی را در مورد باتری گوشی مشاهده کنید. قسمتی که با نام Life مشخص شده مربوط به وضعیت سلامت باتری است و در مقابل آن یکی از سه گزینه Good (خوب)، Normal (معمولی) و Weak (ضعیف) را مشاهده خواهید کرد.

روش‌های دیگر برای تست سلامت باتری در اندروید

اگر گوشی شما از سری گلکسی سامسونگ نیست، روش دیگری برای تست سلامت باتری وجود دارد که می‌توانید آن را امتحان کنید.

در این روش از کد‌های مخفی سیستم عامل اندروید استفاده می‌شود. البته، این کد‌ها ممکن است در برخی دستگاه‌ها و شبکه‌های مخابراتی کار نکنند.

برای تست سلامت باتری در گوشی اندرویدی خود می‌توانید کد *#*#۴۶۳۶#*#* را در شماره‌گیر گوشی وارد کرده و سپس دکمه برقراری تماس را لمس کنید. پس از این کار، اگر گوشی شما از کد مذکور پشتیبانی کند، صفحه‌ای با عنوان Testing را مشاهده خواهید کرد. در این صفحه گزینه‌هایی در اختیارتان قرار می‌گیرد که البته در هر گوشی ممکن است متفاوت باشند. اگر گزینه‌ای با عنوان Battery information مشاهده می‌کنید، بخت با شما یار است و از این قسمت به راحتی می‌توانید از وضعیت سلامت باتری مطلع شوید. در اینجا هم عبارت مقابل Battery health وضعیت باتری را نشان می‌دهد.

اگر هیچکدام از روش‌های بالا برای شما جوابگو نبود، در این صورت چاره‌ای جز نصب برنامه شخص ثالث نخواهید داشت. برنامه‌های متعددی برای تست سلامت باتری و سایر بخش‌های گوشی طراحی شده‌اند، اما یکی از بهترین‌ها در این زمینه، AccuBattery است که می‌توانید آن را به رایگان از گوگل پلی دانلود کنید.

البته، باید توجه داشته باشید که این برنامه به محض نصب شدن نمی‌تواند وضعیت باتری گوشی را مشخص کند و باید چند بار روند شارژ و تخلیه شدن باتری را زیر نظر گرفته و سپس نتیجه را اعلام کند. بنابراین، بعد از اینکه AccuBattery نصب کردید، چند روز با گوشی خود کار کنید و بعداً با مراجعه به این اپلیکیشن وضعیت سلامت باتری را بررسی کنید. این برنامه حتی ظرفیت باتری را هم تخمین می‌زند و می‌توانید آن را با ظرفیت اسمی درج شده در مشخصات گوشی مقایسه کنید.

با این روش‌هایی که ارائه شد، در تمامی گوشی‌های اندرویدی می‌توانید از وضعیت سلامت باتری مطلع شده و در صورتی که باتری در آستانه خرابی قرار داشته باشد، آن را تعویض کنید.

منبع: دیجی فکت

برچسب ها: موبایل ، اندروید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.