علیرضا جلالزایی گفت:شعار امسال گردشگری بعد از ۲ سال درگیری با کرونا، "سفر مسوولانه و گردشگری مدبرانه" است.
او گفت: در تشریح این شعار باید که ما همه باید نسبت به سفری که انجام میدهیم مسوول باشیم تا خدای نکرده کرونا را به بقیه منتقل نکنیم افزود: گردشگری ما باید مدبرانه باشد تا به محیطزیست و محیط طبیعی گردشگری آسیبی وارد نشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به جلسات ستاد اجرایی خدمات سفر به ریاست استاندارد تمهیدات لازم اندیشیده شده تا بتوانیم کارگشایی مسائل گردشگری استان باشیم.
او گفت: ما همواره بدنبال این بوده و هستیم که بتوانیم تمهیدات لازم را برای مسافران و گردشگران نوروزی بیاندیشیم تا خدای نکرده این مسافران روزی زمین کارشان نماند از اینرو به تمام ادارات، دانشگاهها و مدارس گفتیم که دربهایشان را برای اقامت مسافران به روی مردم در این ایام باز کنند.
جلالزایی گفت: در کنار ورودی هر شهری سیاه چادرهایی به منظور نمایش آداب، فرهنگ، رسوم و سنن و غذاهای محلی این استان برپا کردی و در روز نخست تعطیلات نوروزی با شاخههای گل و شیرینیهای محلی از همه مسافران در مبادی ورود شهر پذیرایی کردیم.
او گفت: آیینهای موسیقی جزئی از آیینهای سنتی در سیستان و بلوچستان است از این جهت هر روزه در تمام مبادی ورودی شهر این مهم اندیشیده شده و نسبت به شور و شادی و شعف گردشگران همکاران ما اقدامات لازم را انجام میدهند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: در تمام مبادی ورودی شهرها و در خروجیها بازارچههای موقت صنایعدستی برپا شده است تا بتوانند به فروش محصولات صنایع دستی و آشنایی مردم با فرهنگ سیستان و بلوچستان کمک کند.
او گفت: در هر کدام از شهرهای استان که میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اداره یا نمایندگی دارد جشنها و شبانگاهها برگزار می شود.
جلالزایی گفت: ستاد اجرایی خدمات سفر ۱۰ کمیته دارد و هر کمیته بر عهده یک دستگاه بوده و ابلاغ آن توسط استاندار امضا شده و وظایف مهمی هر کدام از این کمیتهها به عهده دارند.
او گفت: همه دستگاههای اجرایی عضو ستاد خدمات سفر عزمشان جزم شده تا با محوریت اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایعدستی روزگاران خوشی را برای مسافران نوروزی در این استان فراهم کنند.