شرفی گفت:بازدیدهای مستمر اکیپهای بازرسی و نظارتی ادارهکل میراثفرهنگی استان زنجان از تأسیسات گردشگری این استان از ۲۶ اسفندماه سال گذشته آغازشده و تا پایان ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.
او میگوید:در بازدیدهای انجامشده، مواردی ازجمله دارا بودن مجوزهای لازم، وضعیت سلامتی کارکنان، نحوه ارتباط و برخورد با مشتری، وضعیت کیفی انبار مواد غذایی، سالن پذیرایی و آشپزخانه، تازگی و سلامت مواد غذایی و مجهز بودن نمازخانه و سرویسهای بهداشتی، سنجش و بررسی شد.
معاون گردشگری استان زنجان هدف از این بازدیدها را نظارت بر نحوه ارائه خدمات بیان کرد و گفت:امیدواریم همگام با رعایت شیوه نامههای بهداشتی، وضعیت قابل قبولی را برای پذیرش و رضایت خاطر مسافران و گردشگران ورودی به استان زنجان فراهم کنیم.