سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهر ۹ میلیون نفری در چین قرنطینه می‌شود

شهر صنعتی شنیانگ در شمال شرقی چین بر اثر شیوع مجدد کرونا قرنطینه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، همزمان با افزایش شدید و بی سابقه همه گیری کووید ۱۹ در چین از سال ۲۰۲۰ که راهبرد کووید صفر این کشور را تحت الشعاع قرار می‌دهد، مقامات این کشور روز سه شنبه دستور قرنطینه شهری با ۹ میلیون نفر جمعیت را صادر کردند.

به این ترتیب شهر صنعتی شنیانگ در شمال شرقی چین که کارخانه‌های بسیار از جمله کارخانه خودروسازی ب ام و آلمان را در خود جای داده است قرنطینه می‌شود.

این شهر مرکز استان لیائونینگ و هم مرز با استان جیلین است که کانون موج جدید همه گیری ناشی از سویه اومیکرون است.

وزارت بهداشت چین روز سه شنبه از ۴ هزار و ۷۷۰ مورد جدید ابتلا به کرونا در سطح ملی خبر داد. این آمار در مقایسه با سایر کشور‌های جهان بسیار پایین است، اما برای چین و راهبرد کووید صفر این کشور رقم بالایی محسوب می‌شود.

به لطف قرنطینه‌ها به ویژه قرنطینه افرادی که وارد کشور می‌شوند و همچنین ردیابی‌ها، چین از دو سال پیش همه گیری را مهار کرده است و مردم این کشور زندگی تقریبا عادی دارند. اما این راهبرد که جان‌های بسیاری را حفظ کرد و موجب شد چین به طور رسمی از آغاز همه گیری تنها ۴ هزار و ۶۳۸ مورد مرگ ناشی از ابتلا به کرونا ثبت کند به شدت بر اقتصاد این غول آسیایی تاثیر گذاشته است.

شی جینپینگ، رئیس جمهور چین هفته گذشته به حداقل رساندن تاثیر همه گیری بر اقتصاد را خواستار شد و در عین حال هرگونه کاهش قابل ملاحظه راهبرد کووید صفر را رد کرد.

در شانگهای که موارد جدید ابتلا به کووید ۱۹ به صد‌ها نفر در روز رسیده است، مقامات به جای قرنطینه کامل یک شهر قرنطینه هدفمند ساختمان‌ها را در پیش گرفته اند.

در جیلین که به شدت تحت تاثیر شیوع همه گیری است مقامات روز دوشنبه از رسیدن ده هزار دوز داروی ضد کووید شرکت فایزر خبر دادند. به نظر می‌رسد این نخستین باری است که داروی پکسلووید (Paxlovid) در چین استفاده می‌شود.

از هفته گذشته این استان با محدودیت‌های تردد رو به روست. ساکنان این استان نمی‌توانند مناطق سکونت خود را ترک کنند و در بسیاری از شهر‌ها قرنطینه از داخل خانه هایشان اعمال شده است.

وزارت بهداشت چین روز جمعه اعلام کرد حدود ۵۱ درصد افراد بالای ۸۰ سال در چین هر دو دوز واکسن خود را دریافت کرده اند. این مسئله عامل نگرانی است، زیرا در منطقه هنگ کنگ شیوع همه گیری موجب اشباع بیمارستان‌ها و مرگ و میر بالای سالمندان شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
شهروند
۲۰:۱۴ ۱۳ فروردين ۱۴۰۱
خداروشکر انشالله به ایران هم میرسه
ناشناس
۲۲:۰۰ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
ما هم باید قرنطینه کنیم
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
بعد از عید آموزش مجازی مدارس ممنوع شد و همه کلاس ها به صورت حضوری کامل برگزار می شوند هر نیمکت سه نفر فشرده خخخخ خدا خودش رحم کنه
ناشناس
۱۹:۰۹ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
برید مسافرت مریض شید واکسن بدرد نخور
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۳ فروردين ۱۴۰۱
واکسن خیلی هم بدرد خورده ولی 2دوزش اثرش رو از دست داده بخاطرهمین دوز سوم هم باید تزریق میکردن که مردم دلخوش به همون 2دوز بودن ورفتن سفر. خدابخیرکنه بعداز تعطیلات رو (13)
ناشناس
۱۸:۳۶ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
چرا سویه های قبلی که هم قدرت سرایت بالا و هم مرگبارتر بودن، در چین شایع نشد. گفته میشه راهبرد کووید صفر، اما ۵۰% بالای ۸۰ سال دوز دوم واکسن را نزدن. تنها چیزی که به نظر میرسه اینه که چین داروی درمان کرونا را داره و بقیه موارد، رد گم کنیه.
پ
۱۶:۲۸ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
سلام ،

مرگ بر آمریکا .
ناشناس
۱۶:۱۰ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
آمار این را بدهید که هر شخص فوت شده چند دوز واکسن زده بوده است
ناشناس
۱۵:۵۶ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
احسنت ب مدیریت چین واقعا مسوولین عالی دارن
ناشناس
۱۹:۱۰ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
فعلا که خوب نیستن
ناشناس
۱۵:۵۵ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
وقتی سه چهار بار کرونا بگیری دیگه عادی می شود...
ناشناس
۱۱:۵۷ ۰۳ فروردين ۱۴۰۱
هنوز13نیامده. دروغ
ناشناس
۱۵:۳۷ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
دو هفته دیگه شهرهای شمالی و تهرانم همینه!!!
البته اگه بازم ستاد کلاه نذاره سر خلق الله
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
بااین حجم بالایی مسافرتهایی نوروزی در کشور ورعایت نکردن
شیوه نامه هایی بهداشتی روزهایی سیاهی متاءسفانه انتظار مارو میکشن.
ناشناس
۱۴:۵۳ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
تموم کارهاشون نقشه است برای جهان
ناشناس
۱۴:۵۰ ۰۲ فروردين ۱۴۰۱
آیا میدانید ایجاد ترس و وحشت خودش باعث کاهش سیستم ایمنی بدن است