انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
سلام علیکم ، بحث تامین آرد نانوائی ها یک مقوله است اما بحث نظارت برعملکرد نانوائی ها مقوله اصلی است ، کشاورز ما با زحمت بسیار گندم حاصله را به مراکز آسیاب گندم میدهد و بعد Hرد تهیه شده با قیمت اندک به نانوائی ها تحویل داده می شود متاسفانه برخی از نانوائی ها سود خود را در طبخ نان و خشک نمودن نان دانسته و پس از جمع آوری نان های مذکور آنرا در کامیون ها بارگیری و با انتقال به شهرستان ها آنرا با قیمت گزاف به دامداران میفروشند. مصداق این کار را میتوانید در واحد نان سنگکی واقع در تهران خیابان آزادی خیابان حبیب زادگان کاملا مشاهده نمود.
مرحله اول آرد فروردین تا چندم امکان داره