برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت پیراشکی گوشت دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
گوشت چرخ کرده 100 گرم، قارچ 50 گرم، فلفل دلمهای 25 گرم، پیاز 1 عدد، پنیر پیتزا 25 گرم، رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
خمیر پیراشکی:
آرد 25 گرم، شیر ولرم 150 گرم، روغن مایع 25 گرم، مایه خمیر فوری 5 گرم، نمک 5 گرم، شکر 5 گرم، تخم مرغ و کنجد به مقدار لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پیراشکی گوشت را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید