سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیراشکی گوشت + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه پیراشکی گوشت را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت پیراشکی گوشت دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت چرخ کرده 100 گرم، قارچ 50 گرم، فلفل دلمه‌ای 25 گرم، پیاز 1 عدد، پنیر پیتزا 25 گرم، رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم

خمیر پیراشکی:

آرد 25 گرم، شیر ولرم 150 گرم، روغن مایع 25 گرم، مایه خمیر فوری 5 گرم، نمک 5 گرم، شکر 5 گرم، تخم مرغ و کنجد به مقدار لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پیراشکی گوشت را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.