سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خادم حمزه:

پایانه‌های صادراتی در شهرستان‌های فارس ایجاد می‌شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: با وجود ظرفیت‌هایی کشاورزی در استان باید پایانه‌های صادراتی در شهر‌های فسا، لامرد، جهرم، اقلید ایجاد شود.

عبدالعظیم خادم حمزه، در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کمیته اجرایی ارتقاء توان تولید اقتصاد مقاومتی استان فارس با تأکید بر اهمیت بکارگیری سیاست‌های مربوط به جلوگیری از انحصار در فعالیت‌های اقتصادی گفت: صنایع‌دستی شناسنامه‌دار در توسعه صادرات می‌تواند سهم قابل توجهی در افزایش تراز تجاری در داخل و خارج از کشور داشته باشد.

او گفت: استان فارس در زمینه تولید محصولات کشاورزی و باغداری در کشور از جایگاه و اهمیت بالایی برخوردار است که می‌تواند علاوه بر تامین نیاز مصرفی داخل نسبت به محصولات صادراتی در توسعه اقتصادی نقش‌آفرینی کند.

خادم حمزه در رابطه با ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری نسبت به ساخت پایانه‌های صادراتی محصولات کشاورزی، گفت: همه ما تکلیف داریم برای حمایت از تولید و ایجاد اشتغال نیز حداکثر همکاری و اقدام لازم را در رفع موانع موجود سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان داشته باشیم که با توجه به ظرفیت‌هایی که در زمینه کشاورزی وجود دارد نسبت به ایجاد پایانه‌های صادراتی در شهر‌های فسا، لامرد، جهرم، اقلید و ... اقداماتی جهت توسعه صادرات این تولیدات انجام بگیرد تا با فراگیر شدن آن توسط بهره‌برداران در نقاط مختلف استان نیز انحصار از بین برود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: صنایع دستی شناسنامه‌دار در توسعه صادرات می‌تواند سهم قابل توجهی در افزایش تراز تجاری در داخل و خارج از کشور داشته باشد که باید با دید مثبت نسبت به افزایش سرمایه و دستیابی به بازار فروشگاه‌های معتبر ایرانی و خارجی به آن توجه شود.

بررسی مشکلات ۱۴ واحد تولیدی و پروژه‌های سرمایه گذاری

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس و دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان هم گفت: در این جلسه با بررسی مشکلات ۱۴ واحد تولیدی و پروژه‌های سرمایه‌گذاری از جمله پتروشیمی و پالایشگاه میعانات گازی فیروزآباد، واحد تولید مرغ گوشتی سالیذ، پایانه صادراتی محصولات کشاورزی، واحد تولید کشمش و شیره و انگور اوز، مرغداری گوشتی ارسنجان، مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در محور نی‌ریز_خرامه، واحد بسته‌بندی آب معدنی نورآباد ممسنی، مجتمع گردشگری عمومی جهرم، واحد تولید شن و ماسه دانه‌بندی شده مرودشت، اتحادیه تعاونی‌های صنایع دستی فارس، مجتمع خدمات رفاهی بین‌راهی با محوریت جایگاه سوخت در فسا، سورتینگ روده جهت تولید نخ جراحی داریون، واحد بسته‌بندی حبوبات در شیراز و طرح محوطه گردشگری در سپیدان توسط دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل و دیگر مجموعه‌های مرتبط اجرایی بررسی و مانع‌زدایی شدند.

حمیدرضا ایزدی گفت: هر یک از دستگاه‌های اجرایی دولت در جذب سرمایه لازم برای رونق تولید و ایجاد اشتغال نیز تکالیف و وظایف مشخصی دارند و مدیران دولتی در در دستگاه‌های اجرایی در ایجاد بستر لازم جهت سرمایه‌گذاری واحد‌های تولیدی یا هر پروژه اقتصادی باید برای پیشبرد اهداف تشکیلاتی خود نیز نگاه توسعه‌ای داشته باشند تا بتوانند تولید و فرآیند بهره‌برداری از آن را تقویت کنند.

رئیس سازمان صمت فارس در رابطه با اهمیت جذب سرمایه در راستای رونق اقتصادی استان فارس در سال آتی، گفت: لازمه رشد و جهش اقتصادی در تولید و اشتغال جذب سرمایه است که در این راستا بایستی اولویت برنامه‌ریزی‌ها به این سمت و سو هدایت شود تا بتوان فرآیند توسعه را هدفمند کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.