فرهاد حبیبی مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شاهین دژ گفت:پخت غذای نذری به مناسبت نیمه شعبان در قالب طرح «اطعام مهدوی» یکی از سنتهای دیرینه و حسنهای است که از گذشته بسیار دور تاکنون در این شهرستان بوده و امسال نیز برگزار شد.
حبیبی فت: کار بستهبندی غذا از صبح امروز آغاز و غذاها توسط خودروهایی که از قبل مشخص شدهاند به مساجد و حسینیههای هر محله فرستاده شد تا به تعداد خانوادههای شهر توزیع شده و در اختیار مردم قرار گیرد.
به گفته او بیش از ۱۰ نفر در امر تهیه و پخت این غذاها همکاری داشتند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شاهین دژ می گوید:نیمه شعبان تنها یک عید اسلامی نیست، بلکه آغاز حرکتی بزرگ در دین اسلام است که بواسطه آن اهداف الهی عملیاتی می شود و باید با استفاده از این فرصت زمینه شناخت ولیعصر(عج) و انتظار فرج فراهم و در این دهه موضوع مهدویت تبیین شود.
به گفته حبیبی برنامه معنوی و مذهبی پخت و توزیع غذای نذری در راستای علاقه مندی مردم به اهل بیت علیهم السلام بویژه امام زمان (عج) است.