رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاه و نخبگان، خانه کشاورز و اتاق بازرگانی گفت: بدون شک دستیابی به تولید پایدار محصولات کشاورزی و ایفای نقش اساسی در تامین امنیت غذایی کشور جز با همراهی و هم افزایی صاحب نظران اندیشمندان و نخبگان در زمینه برنامه ریزی، ایجاد زیرساختهای مورد نیاز، فراهم سازی بستر سرمایه گذاری برای شکوفایی استعدادهای بالقوه و افزایش بهرهوری در این بخش میسر نخواهد شد.
پیمان اسکندری می گوید: افزایش تعاملات و ارتباطات با نخبگان، دانشمندان تشکلهای قوی بخش کشاورزی که در این شورای علمی توسعه و پیشرفت حضور خواهند داشت ضروری است.
او گفت: یکی از اهداف تشکیل این شورا، بهره برداری از پتانسیلهای علمی نخبگان اساتید دانشگاه و بخش خصوصی و تشکلها به منظور حل مشکلات کشاورزان و علمیتر شدن راهکارهای اجرایی میباشد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: پژوهشهای بخشهای علمی استان به صورت هدفمند بر روی چند موضوعی که بیشترین تأثیر اقتصادی را در استان و بر درآمد کشاورزان دارد متمرکز شوند.
اسکندری گفت:همزمان با تولید باید برای توسعه صنایع تبدیلی و بازار محصولات تولیدی، برنامههای اجرایی و کاربردی صحیح که زمینه ساز پایداری تولید باشد داشته باشیم.
او می گوید: در برنامه ریزیها توجه به تغییر اقلیم حائز اهمیت است و همچنین برآورد وضعیت موجود بخش کشاورزی برای طراحی بهترین برنامه توسعهای به کمک نخبگان و اندیشمندان برای بخش کشاورزی را مهیا نماید.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: ظرفیت سازی برای تشکلهای بخش کشاورزی به منظور افزایش بهره وری به عنوان هدف دیگر تشکیل این شورا است و اولویت این تعاملات باید به سمت و سویی باشد که اهداف بخش اجرا، دانشگاه و تشکلها برای رسیدن به خواستهها و مطالبات به حق کشاورزان همسویی پیدا کنند.
در پایان این نشست هم اندیشی دکتر سی وسه مرده، دکتر صادقی، دکتر قادرزاده، دکتر جوادی، دکتر رشیدی، دکتر کیومرث احمدی، دکتر صلواتی دکتر حسین پناهی ازاعضا هیات علمی دانشگاههای استان، معاونین سازمان جهادکشاورزی استان کردستان، دکتر سدری و دکتر روحی از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان به عنوان اعضای اتاق فکر وشورای توسعه وپیشرفت بخش کشاورزی توسط رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کردستان تعیین شدند.